ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2001-2002 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 6/11/2001 3:45:19 μμ
Τίτλος Για να μην τρελαθούμε...
Κείμενο Εδώ ολόκληρη Αργεντινή πήρε παγκόσμιο κύπελλο επειδή έβαλε ο Ντιέγκο το χέρι του και "κρέμασε" υποδειγματικά τον Σίλτον (αν θυμούνται οι παλιότεροι) και δεν θα πάρει ο γαύρος πέναλτι με βουτιά στις νερολακούβες του Αιγάλεω;
Η διαφορά όμως είναι στις ποινές που επιβάλλονται στους διαιτητές. Στην Αγγλία, διαιτητής που δεν απέβαλε παίκτη σε αγώνα του πρωταθλήματος, ενώ με βάση τους κανονισμούς θα έπρεπε, διαιτητεύει τώρα αγώνες της Β' Εθνικής. Αντίστοιχα οι διαιτητές στην Ελλάδα που δεν εφαρμόζουν τους κανόνες όπως θα έπρεπε, συνεχίζουν να παίζουν σε παιχνίδια της Α' Εθνικής, με μια απλή σημείωση στην αξιολόγηση από τον παρατηρητή του αγώνα.
Από εκεί νοσεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κόκαλης καλά κάνει όσα κάνει. Επιχειρηματίας είναι και προσπαθεί να εξασφαλίσει τις επενδύσεις των πολλών δις που κάνει στην ομάδα. Αν μπορεί να στήσει και μερικά παιχνίδια επειδή οι διαιτητές ούτε καλοί είναι ούτε καλά αμείβονται θα το κάνει, αρκεί να μην τον πιάσουν και μετά θα κοροϊδεύει κι από πάνω δηλώνοντας ότι θα ξαναπαίξει τον αγώνα με το Αιγάλεω ή με τον ΠΑΟΚ ή με τον ΠΑΟ (το τελευταίο το απευχόμαστε, γιατί μάλλον θα θρηνούμε θύματα σε τέτοιο ενδεχόμενο φέτος).
Εκείνοι που δεν κάνουν καλά είναι όσοι "διοικούν" και "διοργανώνουν" το ελληνικό πρωτάθλημα και ελέγχουν τη διαιτησία. Γιατί το πρωτάθλημα δεν θα το χάσει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟ στα μεγάλα ντέρμπυ, θα το πάρει ο Ολυμπιακός στα εκτός έδρας με τις μικρές ομάδες, με πέτσινα πέναλτι, με offside από το πουθενά και με αυστηρές και άδικες αποβολές των γηπεδούχων. Γιατί το καημένο το Αιγάλεω τι μπορεί να κάνει τώρα; Αν γινόταν όμως αυτό σε ντέρμπυ θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα. Επαναλαμβάνω, ελπίζω να μην τα ξαναδούμε αυτά, για το καλό του ποδοσφαίρου.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099