ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2001-2002 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 5/12/2001 8:31:03 μμ
Τίτλος Εσείς πάλι από που είσασταν;
Κείμενο Πραγματικά ήταν ο πιο αστείος αγώνας που έχω δει ποτέ μου και πιστεύω όλων των εποχών! Όντως η Ρεάλ είναι από άλλο πλανήτη αλλά και η σούπερ ευρωπαική ομάδα του ΠΑΟ ήταν για πολλά κλάμματα. Κάποια από τις δύο ομάδες πρέπει να τιμωρηθεί για γελοιοποίηση του αθλήματος.
Μοστ Βλήμα Παίκτης: Κυργιάκος. τι έκανε το παλικάρι χθες; Κίνηση και γέλιο ήταν με αποκορύφωμα εκεί που είχε πάρει τη μπάλα κοντά στο κόρνερ, είναι μόνος του και κάνει πίσω να πάρει φόρα για να πασάρει. Και βέβαια δεν την ξαναείδε.
Καλύτερη φάση: Φίγκο μέσα στην περιοχή, κοντά στη γραμμή, τον κλαδεύουν, διαιτητής λέει συνεχιζεται, Φιγκο σηκώνεται και πηγαινει προς το διαιτητή βρίζοντας και δύο παικτες του Παο προσπαθούν να του πάρουν τη μπάλα που δε ξεκολλάει από τα πόδια του. Έχει κανένας το παιχνίδι στο βίντεο να το βάλουμε στο Νύγμα; :)
Αλλά τι να κάνουμε Ρεάλ θέλατε στον όμιλο, Ρεάλ λάβατε.
Πριν αρχίσετε να φωνάζετε, ναι είστε καλύτεροι φέτος, ναι ο Αμάνας έκανε χειρότερα από τον Κυργιάκο, ναι εμείς καναπέ και όντως είναι μεγαλύτερη απόλαυση να βλέπουμε εσάς στα σαλόνια και να γελάμε, ναι θα πάρετε πρωτάθλημα, ναι εμείς φάγαμε 5 (βέβαια πιστεύω ότι παίζαμε μακράν καλύτερα αλλά και η Ρεάλ μακράν χειρότερα από χθες), ναι πρέπει να βγείτε και του χρόνου στο CL γιατί προσφέρετε άφθονο θέαμα.
Take your turns and shoot! :)

Y.Γ. Δε μπορεί να μη γελάσατε κι εσείς χθες! Δε θα το πιστέψω
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Προσωπικά 6/12/2001 2:37:09 πμ
. . nadro Έχουμε πάντως ποδοσφαιρικό επίπεδο 6/12/2001 2:05:10 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099