ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2001-2002 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Keyser Soze
Αποστολή 25/3/2002 5:08:02 μμ
Τίτλος Ο "κύριος" Φιλλιπίδης
Κείμενο Παρακαλώ την ΕΠΑΕ να μην ασχοληθεί με το τι ποινή θα επιβάλλει στον Παναθηναικό, αλλά να στείλει το βίντεο κατευθείαν στην UEFA η οποία θα αποφασίσει εκ μέρους της ΕΠΑΕ. Με αυτό τον τρόπο ο Φιλλιπίδης θα καταλάβει ότι και εκεί που τα πράγματα δεν είναι "στημένα" (σύμφωνα με τις δηλώσεις του) οι ποινές που αρμόζουν στους τραμπούκους είναι αυστηρές. Αν τύχαινε παρόμοιας διαιτησίας το ματς με την Μπαρτσελώνα δεν θα άνοιγε μύτη.. Βλέπουμε ότι ο ΠΑΟ, σε ένα ματς που για όσους το είδαν τουλάχιστον, ο διαιτητής ΔΕΝ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, απέδειξε ότι έχει παίκτες που αξίζουν να είναι στους 8 του Champions League (βλέπε Λιμπερόπουλο, Γκούμα, Βόκολο)(κρίνωντας το ήθος τους και λιγότερο την ικανότητά τους) και πρόεδρο με προπονητή που αν τους είχε οποιαδήποτε ομάδα Γ εθνικής θα ντρεπόταν.. Ελπίζω ο Παναθηναικός να αναρρώσει από το καίριο πλήγμα που του κατάφερε ο Φιλλιπίδης.. Δυστυχώς μένει εκτός σοβαρής Ευρώπης φέτος, έχοντας παίκτες ισάξιους τουλάχιστον με τους αντιπάλους του.. Ούτε μεταγραφές θα κάνει καλές το καλοκαίρι γιατί δε θα παίζει champions League, ούτε θα μπορέσει να κρατήσει τους πολύ καλούς του παίκτες..
Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά έδειξε ότι δεν έχει προπονητή, αλλά πήραν έναν οπαδό, πρώην παίκτη, και του είπαν να λέει τις αλλαγές.. Το επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις του, όπου έβγαλε όλο του το κόμπλεξ περί Ευρώπης.
Στο μπάσκετ της Πέμπτης θα χρειαστούν περίπου 15.000 αστυνομικοί που θα τους πληρώσει ο Ελληνικός λαός!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "ΚΥΡΙΕ" ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ.. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΛΑΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. lotus7 καλα ρε καθεστε και αχολειστε με τσουτσεκια 27/3/2002 4:31:13 μμ
. gathanas Ena tha pw...... 26/3/2002 2:19:45 μμ
. Keyser Soze ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ... 25/3/2002 5:13:35 μμ
. . Tarplay πανω απ'ολα ψυχραιμια 26/3/2002 10:38:02 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099