ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τρομοκρατία χτυπά τις Η.Π.Α. home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας xirouhator
Αποστολή 13/9/2001 4:48:56 μμ
Τίτλος Κι αν δεν είναι ο Λάντεν;
Κείμενο Συλλυπητήρια, προβληματισμός κ.λπ. όλα εδώ έναντι εισαγωγής. Να μην επαναλαμβάνουμε τα γνωστά. Μεγάλη φασαρία γίνεται για το θέμα (και λογικό είναι), τουλάχιστον όμως στην Ελλάδα αντίστοιχη φασαρία είχε γίνει και όταν βομβαρδίζανε τη Σερβία. Έχουμε πολλά κακά οι Έλληνες, είμαστε όμως δίκαιοι (αν μη τι άλλο, κρατάμε τις αποστάσεις).

Πολύ ενδιαφέρον έχει να μάθουμε σε αυτή την ιστορία ποιος το έκανε. Όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία (περίπου τίποτα) δείχνουν τον Λάντεν, οφείλω όμως να πω ότι αυτό το σενάριο κάνει πολύ μπαμ και αν μη τι άλλο είναι βαρετό.

Για όποιον έχει δει πολλή τηλεόραση τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Ο φυσικός αυτουργός είναι σίγουρα μουσουλμάνος (όλοι οι πενήντα) αφού με το που αυτοκτονεί πάει στον παράδεισο και όσο καλύτερο το χτύπημα, τόσο καλύτερες οι αγγελίνες που τον περιμένουν.

Το θέμα λοιπόν είναι ποιος πλήρωσε και συντόνισε τον κακό άνθρωπο, καλό μουσουλμάνο (τώρα άρχισε να μας ενοχλεί που η θρησκεία του απαιτεί εξάπλωση "δια πυρός και σιδήρου";). Γιατί δεν το λέμε αυτό στην τηλεόραση; Αυτοί που θα πλήρωναν για να επιφέρουν τέτοιο πλήγμα στους Αμερικάνους είναι αμέτρητοι: τρελαμένοι ακροδεξιοί αμερικάνοι, τρελαμένοι αποσχιστικοί αμερικάνοι, τρελαμένοι αμερικάνοι σκέτο, μουσουλμάνοι ηγέτες, μουσουλμάνοι επιχειρηματίες, κομμουνιστές ηγέτες, κομμουνιστές επιχειρηματίες, οικολόγοι, Σέρβοι, Ιρακινοί, Βετνιαμέζοι, Κορεάτες, Αφγανοί, Ρώσοι, Ιάπωνες, μέχρι και ο Μπλερ θα οδηγούσε το αεροπλάνο μόνος του εάν ήξερε ότι το δολλάριο θα πέσει κατακόρυφα.

Το σενάριο Λάντεν δεν είναι μόνο βαρετό είναι και πολύ βολικό. Όπου είναι ο Λάντεν, οι αμερικάνοι βομβαρδίζουν με τις ευλογίες της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας. Και πού είναι ο Λάντεν; Μα ... όπου βολεύει: στο Αφγανιστάν, στο Ιράν, στο Ιράκ, στο Σουδάν, στην Ιερουσαλήμ, στη Μόσχα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Λονδίνο, στη Μύκονο...
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. yvotsis ας συμπληρώσω... 13/9/2001 5:24:34 μμ
. . Μαριλένα Η κυρία Αλέκα απαντά 13/9/2001 6:29:05 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099