ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας nadro
Αποστολή 26/3/2002 2:16:29 μμ
Τίτλος Να . . .
Κείμενο ποιοι γράφουν τις δηλώσεις του Φιλιππίδη! Ηρεμία ρε!
Εξαντλείται η αυστηρότητα στο πέναλτυ;!;! Έλεος. Μήπως να το σφύραγε μόλις το κάρφωσε ο Μανωλάκης για να μη τις φάει;
Ναι μέσα στον αγώνα ο διαιτητής σφύραγε εκνευριστικά υπέρ του Ολυμπιακού. Αλλά όχι και αυστηρό το πέναλτυ! Και μη μου πεις οτι το οφσάιντ του Τζιοβάνι (ευθύνη του επόπτη) και το φάουλ (στον Κόλκα) δικαιολογούν το ξύλο που έφαγε ο διαιτητής ή τις δηλώσεις του τραμπούκου-wannabe βουτυρομπεμπέ προέδρου.
Επίσης το ότι από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει ως πρόεδροι οι All-Stars του Κορυδαλλού δε δικαιολογεί το μεγαλείο της γελοιότητας του Φιλιππίδη ούτε των υπολοίπων παραγόντων. Δε μπορεί να μου το παίζετε ευρωπαική ομάδα με τις πλάτες του Σαλιαρέλλη!
Τελευταίο το ζήτημα του γηπέδου. Ούτε με τις πλάτες του Κοσκωτά δε θα πέρναγε αυτή η αθλιότητα ευρωπαϊκούς ελέγχους. Μιλάμε για κοτέτσι στην καλύτερη. Κι όταν σε ξαναρωτήσει ο πρόεδρας σας που ήταν η αστυνομία να του δείξεις την πόρτα πίσω από το τέρμα που ήταν ανοιχτή σε όλο τον αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού για να μπαινοβγαίνουν οι ευρωπαίοι φίλαθλοι.
Και δεν είναι εντυπωσιοθηρικές οι δηλώσεις μου όπως και αυτές του Ελέ και του Λεμονή γιατί όπως κι αυτοί ήμουν κι εγώ στο γήπεδο για δουλειά (όχι με τον Ολυμπιακό) και δε μπορούσα να φύγω γιατί οι ευρωπαίοι σας θέλανε να δείρουν ότι κινούταν χωρίς πράσινο κασκόλ και γιατί τους έφταιγαν κανάλια, ραδιόφωνα, δημοσιογράφοι, ασθενοφόρα κοκ.
Αφήστε λοιπόν την Ευρώπη εκεί που είναι και κοιτάξτε και τα δικά σας χάλια γιατί τα δικά μας δε φτάνουν να σας κάνουν μεγάλη ομάδα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. ttask Μπα... 26/3/2002 3:13:57 μμ
. . nadro Eντάξει 26/3/2002 4:47:52 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099