ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας stefanos
Αποστολή 27/3/2002 8:57:43 μμ
Τίτλος είσαστε ίδιοι και χειρότεροι
Κείμενο Αν θεωρείτε ότι η όλη συμπεριφορά του Φιλιππίδη, του Μαρκαριάν και όλων των παρατρεχάμενων, αντισταθμίζεται και άρα δικαιολογείται (;) από μία ηλίθια δήλωση του Μητρόπουλου, τότε δυστυχώς είσαστε και οι δύο (ttask και dennis, για σας μιλάω) ίδιοι με αυτούς που δικαιολογούν τα όσα έγιναν επειδή δεν δόθηκαν τρία σφυρίγματα.
Τέτοιες συλλογιστικές είναι το λιγότερο επικίνδυνες και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε καταστάσεις τύπου Κυριακής βράδυ. Προς Θεού, μη χάνετε το μέτρο. Μην κουβαλάτε το φανατισμό του γηπέδου και έξω από αυτό. Αν παρασύρεστε στην ένταση του αγώνα, αν ο εκνευρισμός σασ από την ήττα ήταν υπερβολικός, όλα αυτά θα έπρεπε να καταλαγιάσουν και κάποια στιγμή να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά. Σας θυμίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παράπονα για το θέμα αυτό στο site. Ούτε θά πρεπε να χρειάζεται κάθε φορά να αραδιάσει κάποιος ολυμπιακάκιας μία σελίδα κατεβατό για να δείτε ότι υπάρχει και άλλη όψη στο νόμισμα.
Θα ήθελα επίσης κάποιος χριστιανός να μου εξηγήσει ποιο ήταν το λάθος στη συμπεριφορά του Λεμονή. Εγώ στη συνέντευξη τύπου πραγματικά έπαθα πλάκα γιατί το άτομο έδειξε ότι δεν ήταν ήρεμος και σοβαρός επειδή δεν τον ένοιαζε. Ίσα ίσα φάνηκε εξίσου πωρωμένος με όλους τους υπόλοιπους. Ωστόσο, πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπήρχε πιο συγκροτημένο και σοβαρό άτομο στα δύο στρατόπεδα τη δεδομένη στιγμή. Κι όλα αυτά, παρά τα όσα είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του ματς.
Ο Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη τύπου απλά εξέφρασε την άποψη του Ολυμπιακού και τον χάρηκα πολύ (ειδικά το σχόλιο για τον Καραγκούνη ήταν πολύ εύστοχο). Μάλιστα αυτό ακριβώς θα σημειώσω, ότι η στάση του ήταν πολύ πιο ώριμη απότι θα απαιτούσε κανείς από άτομο της ηλικίας του.
Ο Μητρόπουλος έκανε την πιο ηλίθια δήλωση αλλά ξεχνάτε κάτι πάρα πολύ σημαντικό: η δήλωση του Μητρόπουλου έγινε ΜΕΤΑ από όλα αυτά. Έγινε αφού είχαν συμβεί τα έκτροπα. Ο Μητρόπουλος δεν πυροδότησε κανένα κλίμα έντασης, δεν έριξε λάδι στη φωτιά, όπως έκανε η ηγεσία του ευρωπαο. Ο Φιλιππίδης στην ουσία άναψε τη φωτιά και τη διατήρησε επί δύο εβδομάδες περιμένοντας απλώς μία ασήμαντη αφορμή. Απλά η αφορμή του ήρθε λίγο πιο σημαντική απότι περίμενε (πέναλτι στο 94) και γιαυτό και έχασε τη μπάλα μετά.
Τέλος η προσωπική μου άποψη για το ντέρμπι είναι ότι η διαιτησία ήταν 55-45 υπέρ του Ολυμπιακού (και πολύ λέω). Το είδα όλο δύο φορές και μέτρησα κάθε φάση. Για τις κίτρινες που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό υπάρχει η κίτρινη που δεν πήρε ο Φύσσας. Ο Καραγκούνης θα έπρεπε να έχει αποβληθεί για διαμαρτυρία από πολύ νωρίς )και φυσικά γύρω στο 90 ο ευρωπαο θα έπρεπε να έχέι μείνει με 5 παίκτες αν δινόντουσαν όλες οι κίτρινες για διαμαρτυρία. Ο Κωνσταντίνου έκανε φάουλ σε ΚΑΘΕ φάση (και ειδικά στη φάση που έπιασε την κεφαλιά άουτ, φάουλ που δεν δόθηκε).
Όταν είσαι συνηθισμένος να έχεις την προστασία της διατησίας και δεν την έχεις τότε φυσικό είναι να μη σου δίνουν τρία σφυρίγματα και να γκρεμίζεις το γήπεδο. Όταν έχεις παίκτες σαν τον Καραγκούνη που διαμαρτύρονται σε κάθε φάση και από πίσω ένα προπονητή καραγκιόζη ακόμα χειρότερο, τότε τι περιμένεις να κάνουν οι οπαδοί σου όταν βλέπουν τον πρόεδρό σου να επιτίθεται στον διατητή;
Δηλαδή εμείς που είμαστε και περισσότεροι και λιγότερο "ευρωπαίοι" από τον παο, τι θά πρεπε να είχαμε κάνει επι εποχής Βαρδινογιάννη;


ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Ase mas re Stefane 28/3/2002 5:43:38 μμ
. . stefanos μήπως φταίει κάτι άλλο; 30/3/2002 4:48:34 μμ
. . . DeNnNiS Καλα θα μας τρελλάνεις; 1/4/2002 5:12:02 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099