ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 5/7/2002 1:06:10 μμ
Τίτλος ΓΙΑΦΚΑ???
Κείμενο Το όλο νταβαντούρι από τον ALTER με τον Ευαγγελάτο να γκαρίζει πως "τώρα, τώρα οι αστυνομία είναι έτοιμη να μπει μέσα" μου προκάλεσε μια ελαφριά αναγούλα.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ πως το νταβαντούρι ΞΕΚΙΝΗΣΕ καμια ΩΡΑ ΠΡΙΝ η αστυνομία κάνει το ΝΤΟΥ, μου δημιουργεί δύο σκέψεις, εξίσου ανησυχητικές:

1) Πιθανότητα πρώτη: Οι μπάτσοι είναι ανίκανοι. Η αστυνομία μέσα στην ανοργανωσιά της δε μπορεί να οργανωθεί και τα αστυνομικά όργανα δε μπορούν να βρουν το απαραίτητο θάρρος να εισβάλουν στη "γιάφκα" και να προβούν σε συλλήψεις και κατασχέσεις υλικού. Έχουν τόσο κακή οργάνωση που η επιχείρηση έχει διαρέψει στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα οι κάμερες να καταφθάνουν στην περιοχή ταυτόχρονα με το ελικόπτερο της αστυνομίας. (Παρεπιπτόντως, μένω στα κάτω πατήσια, ένα τετράγωνο πιο μακρυά. Το ελικόπτερο βρισκόταν εκεί για καθαρά λόγους φιγούρας. Έκοβε κύκλους με τόσο μεγάλη ταχύτητα και σε τέτοιο ύψος που το μόνο που θα μπορούσε να διακρίνει καθαρά στους δρόμους θα ήταν τρομοκράτης σε μέγεθος ελέφαντα.)

2) Πιθανότητα δεύτερη (και πιο πιθανή στο μικρό και άρρωστο μυαλό μου): Το νταβαντούρι ήταν στημένο. Η αστυνομία ήθελε τις κάμερες, ήθελε το θέμα να λάβει διαστάσεις πριν την επιχήρηση, ΠΡΙΝ μπούνε μέσα στο σπίτι όπου ηταν η "γιάφκα". Έτσι τα έχουν όλα. Οι "καθαροί" αστυνομικοί νομίζουν πως έχουν πάει να συλλάβουν τρομοκράτες, ενώ αυτοί που γνωρίζουν τι πραγματικά γίνεται, χρησιμοποιώντας τις κάμερες και καθυστερώντας την επιχείρηση, δίνουν τον απαραίτητο χρόνο, αν βρίσκεται κανείς μέσα στη "γιάφκα" να προλάβει να φύγει από την πίσω πόρτα σαν κύριος. (Σε αυτό το σημείο κολάει και η περιγραφή του ελικοπτέρου που έκανα παραπάνω.)

Δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη και φυσικά και οι δύο αυτές απόψεις υπάρχει τεράστια πιθανότητα να είναι λανθασμένες.


Αν δεν είναι όμως;Και αν ισχύει η δεύτερη;
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099