ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας skotro
Αποστολή 25/7/2002 9:13:38 πμ
Τίτλος Internet Cafe Νάξου
Κείμενο Για καλές διακοπές και τα σχετικά, ασφαλώς ευχόμαστε, αλλά θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η συντρόφισσα Μαρ, παραμένει σε διακοπές διαρκείας εδώ και αρκετούς μήνες οπότε δεν τίθεται θέμα.

Μετά από βαθιά σκέψη σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με τις διακοπές τις Μαριλένας και κατόπιν καταιγιστικών e-mails διαμαρτυρίες σχετικά με το κενό που αφήνει πίσω της... αναφάιρουμε χαρακτηριστικό μήνυμα:
-----
Agapito Nygma,

me megali mou lipi diabasa oti i Marilena paei diakopes. Aparadekton. Ti einai auta? Emeis poios sas eipe oti exoume oreksi na diabazoume ta keimena esas twn ypoloipwn mantraxalwn? Apaitoume eksigiseis.

filika
XXX
-----

Το Νύγμα, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των μελών του, μετονομάζει το πατρικό της Νάξου σε "Internet Cafe Naxos" με στόχο την αποκλειστική του χρήση από internetάδες. Στο Cafe θα εγκατασταθεί και ειδικό firewall που θα λειτουργεί με το διεθνές πρότυπο 7/10, που σημαίνει ότι 7/10 σελίδες που θα κατεβάζουν οι χρήστες τους θα πρέπει να προέρχονται από το νύγμα. Οι δε τρεις που απομένουν θα πρέπει να σχετίζονται με τη 17Ν.

Το μέτρο δημιουργίας του Cafe αποσκοπεί στο να μειώσει την προσέλευση των 267 συνιδιοκτητών και παράλληλα να κρατήσει τη Μαρ διασυνδεδεμένη ακόμα και στο δύσκολο διάστημα των διακοπών στη Νάξο. Επιπλέον, ενδεχομένως όχι μόνο να βγάλει τα έξοδα των διακοπών αλλά και τα απαιτούμενα κεφάλαια για την εξαγορά των μεριδίων των συνιδιοκτητών της κατοικίας.

καλές διακοπές!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099