ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 18/9/2002 11:16:34 πμ
Τίτλος Φίλε Τάσο...
Κείμενο Θα σου απαντήσω όσο το δυνατόν ευγενέστερα, γιατί αυτό είναι το ήθος μου και η ανατροφή μου, παρότι όσο περισσότερο διάβαζα το κείμενό σου, τόσο περισσότερο αναρρωτιόμουν μήπως τελικά συμμετέχουμε όλοι μας στην παράκρουση... (κι αυτό συνεπώς περιλαμβάνει τόσο το γράφοντα, όσο και εσένα φυσικά).
Πρώτα απ' όλα, καλό είναι να μη σπεύδουμε να κρίνουμε ανθρώπους πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη (εμένα φυσικά ούτε αυτό με καλύπτει, αν δεν υπάρχει άμεση αναμετάδοση των πεπραγμένων, αλλά είναι μία περαιτέρω συνάρτηση για την τελική μου γνώμη).
Επίσης, ότι και να είναι τελικά ο Κουφοντίνας και η Σωτηροπούλου, καλό είναι να έχουμε λίγο σεβασμό στην ιδιωτική ζωή. ΑΣΦΑΛΩΣ και είναι δουλειά κάποιων να παρακολουθούν τους υπόπτους για συμμετοχή σε "τρομοκρατικές" ενέργειες (και κάλιστα μπορώ για οποιονδήποτε επιθυμεί να αποδείξω γιατί θα αφήσω το "τρομοκρατικές" εντός σημείων στίξεως), μόνο που αυτοί ΔΕΝ είναι οι δημοσιογράφοι. Το να γνωρίζει ο κάθε δημοσιογράφος αν η Σωτηροπούλου έφαγε "Μπαγκέτα με θαλασσινά" (δεν ξέρω μήπως έχει ήδη αποσυρθεί...χαχα) ή απλά πήρε ένα μπουκάλι νερό που έδωσε στο γιο της, αφενός ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ δημοσιογραφία, αλλά περίσσευμα τηλεπτικού λαϊκισμού (που λες ότι είσαι καθέτως αντίθετος), αφετέρου δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να συμμετέχει στην προσωπική ζωή ΑΚΟΜΑ και ενός καταζητούμενου. (Δηλαδή σε λίγο, θα μας έλεγαν κι αν φορούσε στρινγκ κιλότα, φίλε Τάσο; άσε, γιατί όπως πολύ σωστά λες, είναι εντελώς αντισεξουαλικές... αλλά λίγος λόγος μας πέφτει, εμείςτις λουστήκαμε;)
Και συνεχίζω... για τα παιδιά που έμειναν χωρίς γονείς, ενδεχομένως έχω κάποια ειχειρήματα για κάποιους από αυτούς για να σου αποδείξω ότι "μάλλον θετικό" ήταν το γεγονός για την κοινή γνώμη (όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο τώρα, μάλλον δεν την έχεις αφουγκραστεί επαρκώς) σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ βέβαια περιπτώσεις. Για να μη σπεύσεις αμέσως να πεις κάτι που δε θα έπρεπε, θα σου πω ότι συμφωνώ ότι υπήρξαν κι αθώοι που σκοτώθηκαν, αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε και στο ίδιο καλάθι όλους τους δολοφονηθέντες, μόνο και μόνο για να "πανηγυρίζουμε" για τις επιτυχίες μας στο μέτωπο της "τρομοκρατίας".
Για το τι έκαναν οι δύο γυναίκες, τη στιγμή της σύλληψης, θεωρώ ότι είναι τόσο "μικρό" το θέμα, που ΑΠΑΞΙΩ εντελώς να ασχοληθώ και...
ΣΥΝΕΧΙΖΩ... Το θέμα της σεξουαλικότητας της Σωτηροπούλου και της Κορτές σίγουρα ΔΕ μας αφορά καθόλου. Δε σε υποχρέωσαν να ξαπλώσεις μαζί τους (χώρια που αν ήταν τίποτα κουκλάρες, θα γινότανάλλα ευτράπελα, του τύπου "υποστηρίζουν τις γυναίκες της 17Ν, επειδή είναι ωραίες, κτλ. κτλ.). Βλέπεις δεν μπορούν να είναι όλες μοντέλα του Bar και του Big Brother για να ευχαριστιούνται τα μάτια μας στα δελτία ειδήσεων. Θα υπομείνουμε και τις άσχημες, εφόσον τέτοιες προέκυψαν.
Όσο για την κάμερα της Κορτές, παρότι πιστεύω ότι είναι "ένοχη" κι αυτή, ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ αντέδρασε, όπως αντέδρασε. Αν κι εσένα κάποια μέρα τη στήσουν έξω σαν ΑΛΦΑΜΙΤΕΣ οι δημοσιογράφοι, επειδή είχες σχέση με κάποια που πουλούσε ναρκωτικά (ακόμα κι αν το γνώριζες, ο έρωτας δεν τα βλέπει αυτά) και είσαι ύποπτος κι εσύ, να δω πως θα αντιδράσεις. Δεν τη δικαιολογώ για όσα είπε για τον Ξηρό, ήταν λόγια του αέρα (και ουχί της πλώρης...), αλλά ακόμα και η αδιακρισία, ο χαφιεδισμός, η οφθαλμο- και τρομολαγνεία, έχουν τα όρια τους. Σε καλώ λοιπόν, να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, αλλά και να μην ωθείς τα μέλη του Νύγματος να υποβιβάσουν την προσωπικότητά τους στο επίπεδο της "προσφερόμενης" από τα κανάλια μαζικής πλύσης εγκεφάλου "ενημέρωσης". Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους "δημοσιογράφους", ας προστατέψουμε τη δημοσιογραφία αφενός και την υπόληψή μας αφετέρου.

Με τιμή
kostakis
Για την ταυτοποίηση (επειδή θα με κυνηγήσει η Αντιτρομοκρατική)
Κώστας Ιωάννου
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099