ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 19/9/2002 12:58:32 μμ
Τίτλος Κι επινοήσεις...
Κείμενο Δέχομαι την απάντησή σου για την έκφραση "στα πεταχτά" και δε συνεχίζω το εν λόγω αντικείμενο.
Όατν διαβλέπω προσωπική επίθεση στέκομαι σε εκφράσεις τύπου "έκανες κάνα gallup", "είδες κανένα να πανηγυρίζει, εκτός από σένα...", "αν το έκανες εσύ, πες να το ξέρουμε", "κρίμα" κτλ. Αν μολαταύτα, θα μπορούσες να δεχτείς απαντήσεις σε αυτή τη μορφή, χωρίς να αισθανθείς δέκτης επίθεσης κατά πρόσωπο, δέχομαι ότι αυτό είναι το στυλ που συζητάμε, εφόσον δεν έχουμε οπτική επαφή και αποσύρω την ανησυχία μου περί προσωπικής αντιπαράθεσης.
Το αν απάντησα για λογαριασμό της Μαριλένας, αυτό καλύτερα να το κρίνει η ίδια. Εγώ απλά διέκρινα μία τάση έντονης επιθετικότητας απέναντι στο κείμενό της και έδωσα στίγμα ότι συμφωνώ σε ένα σημαντικά μεγάλο μέρος του (όχι απαραίτητα σε όλο...)
Το γιατί παραθέτεις τη δική μου έκφραση όσον αφορά τον Ελληνικό ωχαδερφισμό, ούτε το κατανοώ, ούτε και με απασχολεί να το κατανοήσω. Αφού θεώρησες σωστό να την τοποθετήσεις, εμένα δε μου πέφτει λόγος.
Το αν ο saunders είναι ή όχι ο βομβαρδιστής της Γιουγκοσλαβίας, επέτρεψέ μου να μην περιμένω τη 17Ν να μου το πει. Όπως επίσης, επέτρεψέ μου να χω γενικά μία δική μου γνώμη σχετικά με το ρόλο των διαφόρων υπερδυνάμεων ανά την υφήλιο... όσο για τη 17Ν, συνέχισε να φέρνεις επιχειρήματα της trash-ενημέρωσής μας (από την Tv φυσικά) και να σαι σίγουρος ότι θα παραιτηθώ σύντομα από τη συζήτηση, λόγω στομαχικής διαταραχής.
Αν εσύ παίζεις με τις λέξεις, δεν το ξέρω και δε μου επιτρέπω να το κρίνω. Αν μιλάς για μένα, καλό θα είναι να ξέρεις ότι όταν λέω κάτι, εννοώ 100% αυτό που λέω και τίποτα παραπάνω (πόσο μάλλον όταν απευθύνομαι σε άγνωστους). Όταν λοιπόν λέω ότι κάποιοι γενικά "θεοποίησαν" τη 17Ν για διάφορους λόγους, εννοώ ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ 17Ν ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Το τι ακριβώς πίστευα εγώ και το τι πιστεύω τώρα, δεν έχει σχέση με θεοποίηση, γιατί πολύ απλά ΠΟΤΕ στη ζωή μου δεν είχα, ούτε και θα έχω ινδάλματα. Άρα οποιαδήποτε άποψή μου για τη 17Ν δε στηρίζεται ούτε στο δέος, ούτε στο φόβο του αγνώστου, ούτε στο θαυμασμό, παρά μόνο στη δική μου θεώρηση των πραγμάτων. Και να σαι σίγουρος ότι, εν αντιθέσει με τον πολύ κόσμο, εγώ δεν κατατάσσω τους συλληφθέντες στην ίδια ομάδα, γιατί πολύ απλά δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα.

Φιλικά
kostakis
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099