ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας DeNnNiS
Αποστολή 13/2/2003 12:49:57 πμ
Τίτλος Καλά...
Κείμενο Ρε μεγάλε εγώ δεν τους έχω φίλους τους Πανουτσοκαρπετόπουλους, αλλά από γαύρους έχω ακούσει πως και αυτοί είναι γαύροι. Τι να σου πω, μπορεί και να μην είναι, στο μυαλό τους είμαι; Δε θα επιμείνω γιατί θα με βγάλεις και Πανουτσοκαρπετοπουλικό (όπως με έβγαλες και Λαλιωτικό). Τώρα εσύ από αυτούς που ανέφερες, εγώ μόνο τον Μένιο ξέρω για βάζελο. Εσύ κάνεις παρέα με τους υπόλοιπους και σου το έχουν πει ότι είναι; Σε συγχαίρω για τις δημόσιες σχέσεις σου!
Για το θέμα της φλωροομάδας θα σε παρακαλούσα να μου εξηγήσεις τι εννοείς με αυτόν τον όρο γιατί αδυνατώ να σε παρακολουθήσω.
Όσον αφορά το αν πάμε με τη γκόμενα στο γήπεδο, νομίζω ότι γυναίκες οπαδοί υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, δε νομίζω ότι πρέπει να τις στερήσουμε το δικαίωμα να έρθουν. Προσωπικά το αποφεύγω, δεν έτυχε ποτέ και καμιά κοπέλα μου να είναι φίλαθλος, έχω όμως αρκετούς φίλους γαύρους που το κάνουν φανατικά.
Θα ήθελα επίσης να μου πεις σε ποιο γήπεδο έχουμε τη δυνατότητα παράλληλα με τον αγώνα να πιούμε ουίσκι. Σε παρακαλώ αν είναι στη Λεωφόρο πες μου σε ποια θύρα γίνεται αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν το έχω ανακαλύψει.
Τα άλλα περί trendy φατσούλων, cozzy μαγαζιών και Αράχωβας δεν τα σχολιάζω, νομίζω ότι έχεις χάσει το τόπι τελείως.
Τέλος για τον Τάκη έχω να πω τα εξής. Έχεις δίκιο, τον παρακολουθώ αρκετά ως πολύ. Γενικά μου αρέσει να ακούω και την αντίθετη άποψη και να υφίσταμαι την κριτική, όσο σκληρή και να είναι. Μόνο έτσι μπορείς να δεις πως σε βλέπει ο άλλος, να αποκτήσεις μια σφαιρική άποψη για ένα θέμα και τελικά να γίνεις καλύτερος. Βέβαια ο Τάκης δεν είναι ο πλέον κατάλληλος, αλλά κάποιος στοιχειώδης διάλογος μέσα από τη τηλεφωνήματα μπορεί να αναπτυχθεί και να ακουστούν διάφορες απόψεις και γνώμες ανάμεσα στις πολλές χαζομάρες που λέει αυτός και διάφοροι κάφροι. Τα υπόλοιπα περί Γούναρη δεν τα γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν, πάντως αυτόν που κάνει την εκπομπή της Θύρας 13 μια φορά την βδομάδα δεν τον πολυχωνεύω και τον παρακολουθώ σπάνια.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Λαϊκή Δεξιά Καλά...κακά, έτσι είναι 13/2/2003 4:00:38 μμ
. . DeNnNiS Σωστός 13/2/2003 6:48:59 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099