ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 13/2/2003 4:00:38 μμ
Τίτλος Καλά...κακά, έτσι είναι
Κείμενο Άμα σου λέω ότι είσαι ημιμαθής, κάτι ξέρω. Δηλαδή ο Μπατής που έπαιζε χρόνια μπάσκετ στον ΠΑΟ και που όταν έγινε η φάση με το αντικανονικό κόψιμο του Βράνκοβιτς στον τελικό, ήταν ο μόνος σε όλη την Ελλάδα που έλεγε ότι η μπάλα είναι στην άνοδο κι ας έχει βρει ταμπλό(η ακριβής φράση του ήταν "μην σας ξεγελά το replay") δεν είναι βάζελος? Ο Κοντός το λέει καθημερινά στην εκπομπή του στην ΕΡΑ, δεν το λέω εγώ. Ο Σωτηρακόπουλος το έχει δηλώσει κατ' επανάληψη. Και τέλος πάντων, για να μην προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, για τους συγκεκριμένους που σου ανέφερα δεν τίθεται καν θέμα αμφιβολίας. Κι αν θες και για άλλους στους λέω πολύ εύκολα, τυχαίνει βλέπεις να είχα κολλητό στο ΙΕΚ του Σωτ/πουλου, όπου στους σπουδαστές μιλάγανε στα ίσια, ακόμα και οι όχι τόσο κραγμένοι.
Για τη φλωρομάδα σου και τα συναφή, σε ξαναπαραπέμπω στο βιβλίο που σου έλεγα, θα βρεις όλη την ιστορία για το πως προέκυψε ο χαρακτηρισμός, τον οποίο βέβαια φροντίζετε να επιβεβαιώνετε με την πάροδο των χρόνων. Κι επειδή μου λες ότι δεν έχεις λεφτά να το πάρεις, γιατί δε λέτε στην τιτίκα να σας το προσφέρει δωρεάν, από το να δίνει σημαιάκια και φανέλες πιο χρήσιμο θα είναι. Εν ανάγκη, βάλτε το και αυτό στο πρωτόκολλο.
Τέλος για ποια Θύρα 13 μιλάς? Αυτή στην έκλεισε ο Γιώργαρος, αν θυμάσαι καλά. ΠΑΛΕΦΙΠ και τα μυαλα στα κάγκελα φιλαράκι.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Σωστός 13/2/2003 6:48:59 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099