ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 13/5/2003 4:04:36 μμ
Τίτλος Αδιαφορώ αν νομίζεις ότι δεν έχω επιχειρήματα...
Κείμενο το θέμα είναι ότι όπως δεν έχω λεφτά, δεν έχω παίχτες, δεν έχω πρόεδρο, έχω ιστορία, λάβαρο και φιλότιμο. Και απαντώ...
1) Κάντε τον κόπο να δεις το ματς και το συζητάμε μετά, δεν έχω πρόβλημα... δε θα σου πω, "ξέρεις στο 52'35'' με αδίκησε", δες το ματς και τα λέμε. Ό χαρακτηρισμός "κόμπλεξ" σου επιστρέφεται στο ακέραιο, το θεωρώ αχρείο να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο.
2) Για το θέμα του Τζιοβάννι, λέγε ότι θες. Η ουσία είναι ότι ο άνθρωπος νομίζει ότι το κασέ του καθορίζει τη διαιτητική εύνοια απέναντί του. Λάθος!
3) Αν δηλαδή κάποιος σου σκοτώσει τον αδερφό, θα ανοίξεις βεντέτα; σκέψου λίγο και απάντησέ μου (δε σου δίνω άδικο για το γεγονός με το Γεωργίου, αλλά αν θες σκότωσε και το φίλο σου επιεδή είναι Π.Α.Ο. ή Α.Ε.Κ. ή Π.Α.Ο.Κ.
4) Δεν είπα το τι έκανα μέσα στη Μαδρίτη, είπα ότι ΔΕΝ έχασα σε 2 αγώνες. Έχει διαφορά, έτσι;
5) Την επόμενη φορά που θα σας λείπουν παίκτες, θα κανονίσουμε αναβολή του παιχνιδιού για να έχετε περισσότερες ελπίδες. Καλά, πλάκα κάνεις, αναρρωτιέμαι...

Μου θυμίζεις τον Τσουκαλά με την τελευταία σου παράγραφο. Επειδή το επίπεδό του θεωρώ ότι δεν είαι στα δικά μου μέτρα και επειδή θεωρώ ότι είσαι εντελώς διαφορετικός από αυτόν, θα θεωρήσω ατυχή την τοποθέτησή σου. Οπαδός ή φίλαθλος που δήθεν δέχεται ότι η άλλη ομάδα είναι καλύτερη σε όλα και για πάντα, ή δεν είναι οπαδός της ομάδας ή σε δουλεύει. Δε νομίζω ότι θα σου το έκανα αυτό.

Κωστάκης
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos diorthosi. 13/5/2003 10:11:53 μμ
. . Kostakis Απάντηση διόρθωσης και τέλος από μένα... 14/5/2003 10:07:03 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099