ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 23/6/2003 5:23:03 μμ
Τίτλος Άκου αγκουκ,
Κείμενο αμποάγκουε ή όπως αλλιώς σε λένε. Μια που σήμερα διάβασα την απάντησή σου, θα ασχοληθώ λιγάκι σοβαρά με την πάρτη σου, για πρώτη και τελευταία φορά, μια που το παρελθόν έχει δείξει ότι άτομα με τα δικά σου μυαλά και το δικό σου τρόπο έκφρασης δε μπορούν να σταθούν για πολύ καιρό σοβαρά σε διάλογο. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η προηγούμενη εμπειρία σε άλλο forum. Μακάρι να μην ισχύει για σένα.
Η έρευνα έγινε από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας(National Health Organization) στον οποίο συμμετέχουν επιστήμονες από όλο τον κόσμο και του οποίου οι έρευνες τροφοδοτούν με στοιχεία όλους τους μεγάλους οργανισμούς υγείας, ιατρικά συνέδρια κλπ. Όσο για site δεν ξέρω να σε πληροφορήσω, ξέρω όμως ότι στην Ελλάδα τα μόνα Μ.Μ.Ε. που έκαναν αναφορά στο θέμα ήταν η Απογευματινή και η Καθημερινή καθώς και το κανάλι Extra στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με ένα μικρό ρεπορτάζ.
Τώρα, όσον αφορά σε αυτό που λες για την Ελευθεροτυπία, μόνο το γέλιο μπορεί να μου προκαλέσει, τόσο σε εμένα όσο και στον καθένα που δε φορά "θολοκουλτουριαρέικα" και "αριστεροπροοδευτικά" γυαλιά. Γιατί αν οι εκτελέσεις και η φυλάκιση 70 ανθρώπων είχαν συμβεί από κανένα ακροδεξιό ή στρατιωτικό καθεστώς, αντί για αναφορά σε δίστηλα θα είχαμε συνεντεύξεις, αρθρογραφίες "προοδευτικών", αφιερώματα επί αφιερωμάτων, εκτενείς αναλύσεις στον "Ιό", πορείες διαμαρτυρίας, συναυλίες και λαϊκά δικαστήρια. Αντ' αυτών ΜΟΥΓΚΑ.
Τέλος θα σου πρότεινα να κατευνάσεις το συναίσθημα που σου προκαλεί το nick μου. Κι αυτό γιατί φοβάμαι πως ακόμα και στη λαϊκή να πας, αν συνεχίσεις να εκτοξεύεις αριστεροειδή φληναφήματα και γνήσιο "προοδευτικό" χιούμορ, μάλλον ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
Φιλικά
ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. akouk Με δεξιούς χαιρετισμούς 24/6/2003 9:28:43 πμ
. Tassos i alitheia einai... 24/6/2003 9:27:41 πμ
. . spiraz οπλα 24/6/2003 1:26:18 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099