ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας skotro
Αποστολή 3/7/2003 12:45:01 μμ
Τίτλος Εύγε Νάσο
Κείμενο Νάσο εύγε τόσο για το κείμενο ημέρας όσο και για το ειδησάκι από το in.gr.

Πιστεύω ότι η Προεδρία του Νονού θα εξελιχθεί σε εξάμηνη κωμικοτραγική φάρσα, καθώς ο τύπος είναι το alter ego του Μάκαρου σε ιταλική έκδοση, μόνο που περιέργως πώς έχει καταλάβει και πολιτικά αξιώματα που τον έφεραν να ηγηθεί και της Ε.Ε.

Θυμίζω ότι σε παλαιότερη περίοδο ο τρελοπάγκαλος είχε αποφύγει να του δώσει χειραψία, κατά την υποδοχή του στην Κέρκυρα, σε παλαιότερη διακυβερνητική. Όμως τώρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα γιατί ο Νονός πλέον δεν είναι ένας κατ' ευφημισμό Νονός, αλλά Νονός με τη βούλα, με πολλές κατηγορίες να εκκρεμούν ή και να μπαίνουν στο συρτάτι λόγω της πολιτικής ιδιότητάς του.

Βέβαια το περίεργο είναι ότι ο Ιταλικός λαός δεν ενδιαφέρεται τόσο για αυτά και τον εξέλεξε, καθώς το ζητούμενο εκεί είναι η πολιτική σταθερότητα για χάριν της οικονομίας, δεδομένου ότι η Ιταλία τα τελευταία χρόνια πλήρωσε βαρί το τίμημα των κυβερνήσεων συνεργασίας, που κατ' ουσίαν οδήγησαν σε ακυβερνησία και εναλλαγή κυβερνήσεων ανά τρίμηνο. Ας βλέπουμε για να μαθαίνουμε, καθώς και το δικό μας πολιτικό σύστημα αργά αλλά σταθερά ξεχαρβαλώνεται και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε ανάλογες καταστάσεις μετά από μερικά χρόνια.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. ttask Εγώ πάλι 3/7/2003 3:01:35 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099