ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας sspanos
Αποστολή 22/7/2003 10:36:11 πμ
Τίτλος ETT ο εξωγήινος
Κείμενο Φίλε ΤΤ, για άλλη μια φορά θα σε πιάσω αδιάβαστο. Και επειδή έθιξες πολλά ζητήματα θα σου απαντήσω στο κάθε ένα από αυτά.
Όσον αφορά την παχυσαρκία, ναι είμαστε οι Αμερικάνοι της Ευρώπης. Όπως όμως έχει πει και ο Χάρυ, όταν οι άλλοι τρώγαν βατόμουρα, εμείς είχαμε χοληστερίνη. Το μόνο ελπιδοφόρο με την όλη υπόθεση είναι πως τα κέντρα αδυνατίσματος, και όχι οι λίγοι πελάτες τους, πεινάνε. Το παράλογο θα ήταν να δουλεύουν και οι souvlacerie και τα Βόδι Line. Είναι θέμα συνειδητής επιλογής το λοιπόν.
Όσον αφορά τον Τόνυ, κάνεις ένα μικρό λάθος. Δεν ζήτησε απο την Ιστορία να τον συγχωρέσει αλλά προεξόφλησε πως η Ιστορία θα τον συγχωρέσει. Δεν επιμένω στο συγκεκριμένο.
Το μεγαλύτερο ατόπημα σου όμως αφορά τον Κίμωνα. Εδώ φαίνεται πως οι έλληνες δεν είμαστε λαός με μνήμη. Ο Κουλούρης είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη αποστολή. Ποιος δεν θυμάται την "Μάχη της Ντομάτας" (έπεται της μάχης τησ Κρήτης) επί Αντρέα; Τότε και πάλι ο Κίμων, σε ρόλο καμικάζι είχε αναλάβει να χαληναγωγήσει τις τιμές. Το αποτέλεσμα το θυμόμαστε όλοι. Η τιμή της ντομάτας ανέβηκε τόσο ... που δεν μπορούσε να τους την πετάξει κανένας. Ο κινέζος δεν είναι χθεσινός, έβαλε τον άνθρωπο κλειδί στην κατάλληλη θέση. Ο Κίμων λοιπόν είναι εγγύηση, άλλο αν δεν του εμπιστευόμουν τον σκύλο μου να τον πάει βόλτα
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. 78787 Aδιάβαστε Σπανέ 22/7/2003 6:04:08 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099