ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας ttask
Αποστολή 31/10/2003 11:01:20 πμ
Τίτλος Νάσο Θεε, πάρε την ΠΑΕ!
Κείμενο Μια χαρά μας τα λες. Να δεις που μετά τον Πάγκαλο θα επιστρατεύσει και η ΝΔ (όχι ο Νάσος Δροσόπουλος!) τον κύριο Τίποτα, τον πρώην Δήμαρχο και θα έχουμε επανάληψη το σκηνικού!
Δυστυχώς ο Γκαντέμης, όταν είχε πει ότι σε 5-10 χρόνια θα είχε ξεχαστεί το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ (ΓΤΠ) είχε απόλυτο δίκιο. Γιατί η μνήμη, και ιδιαίτερα η ιστορική, στην Ελλάδα, είναι σαν το σκληρό δίσκο: κάθε τόσο του ρίχνουμε κι ένα format φοράμε και τη νέα updated κυβέρνηση από πάνω και όλα τρέχουν ρολόι!
Βέβαια κάποιος στο τέλος πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα, αλλά εμας δε μας νοιάζει, αρκεί να περνάμε καλά, να πέσει η τιμή των αυτοκινήτων, να έχουμε χαμηλότοκα δάνεια και να μας δίνουν κι άλλες πιστωτικές. Έχουμε τους λαθρομετανάστες να δουλεύουν στα χωράφια, στις οικοδομές και στα σπίτια μας ώστε εμείς να μπορούμε να γυρίζουμε από καφενείο σε καφενείο και από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να καταφέρουμε να βρούμε το βύσμα που θα μας κάνει το ρουσφέτι.
Εξάλλου το λέει και η κυβέρνηση ότι έχουμε υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και ότι το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα που θα κρατήσει ως το 2025, θα κάνει την Ελλάδα αγνώριστη, τα Ολυμπιακά Έργα θα μας μείνουν, το Καραϊσκάκη θα γεμίζει (ταλαίπωρε Καραϊσκάκη!), οι περιφερειακές, το τραμ και το μετρό θα προχωράνε, το Ριο-Αντίρριο δεν θα είναι πια μακέτο και ο Σημίτης θα είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099