ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας skotro
Αποστολή 10/1/2004 10:23:25 πμ
Τίτλος Ένα σχόλιο & μια παρομοίωση
Κείμενο Τάσο κατ' ουσίαν έχεις δίκιο αν και το έντονο ύφος σου με προβληματίζει λιγάκι. Ιδιαίτερα μάλιστα δεδομένου ότι δεν καταλήγεις πουθενά. Οι εκλογές ούτως ή άλλως έρχονται και το ότι θα γίνουν ένα μήνα νωρίτερα δεν αλλάζει κάτι. Το ζήτημα είναι ότι δεδομένων των υποψηφιοτήτων οι εκλογείς θα πάνε στις κάλπες και θα βρεθούν προ του προαιώνιου διλήμματος. Μάλιστα φέτος θα μοιάζει αφάνταστα με κάποιο παλαιότερο δίλημμα...

Όμως νομίζω το πιο εντυπωσιακό στην όλη ιστορία δεν είναι το κυβερνόν κόμμα. Αυτό έβλεπε τις εκλογές να χάνονται και ο Πρόεδρός του αποφάσισε να αυτοχειριαστεί, έστω και τιμημένα. Το θέμα είναι περισσότερο τι γίνεται απέναντι, όπου υπάρχει κάποιος ο οποίος αρχικώς εξελέγη αποκλειστικώς και μόνο λόγω ονόματος, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν καβάλα στο άλογο και κάλπαζε για τη νίκη, δίχως φυσικά να έχει προτείνει τίποτε για τη βελτίωση κάποιων καταστάσεων στη χώρα, και στη θέα της αλλαγής ηγεσίας στο απέναντι κόμμα, μένει εκστατικός και ούτε λίγο ούτε πολύ συμπεριφέρεται λες και περιμένει το μοιραίο.

Επιπλέον, με έχει εντυπωσιάσει η στάση των δεξιών καταβολών πολιτών, οι οποίοι ασχέτως του αν είναι ή όχι φαντατικά υπέρ της ΝΔ, από την αλλαγή ηγεσίας και μετά έχουν αγριέψει αφάνταστα, ανεβάζοντας τόνους. Η συμπεριφορά τους βέβαια εν μέρει είναι κατανοητή. Είναι σαν να είσαι Παναθηναϊκός, έχεις χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα αλλά φέτος το έχεις σίγουρο. Καλπάζεις προς τον τίτλο και την πρότελευταία αγωνιστική, παθαίνεις ένα black-out και τρως τριάρα. Θέλει ψυχικά αποθέματα για να το αντέξεις, ομολογουμένως.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. ttask Σύντομη απάντηση 12/1/2004 9:32:41 μμ
. Αλέξης Χρόνια πολλά 12/1/2004 1:38:23 πμ
. . Μαρλεν Το λασπωμενο χαλακι 14/1/2004 5:04:32 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099