ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Tassos
Αποστολή 21/1/2004 12:57:17 μμ
Τίτλος Σύμφωνα με τα δικά μου ακούσματα πάντως...
Κείμενο ...από όσους γιατρούς έχω γνωρίσει και από όλους τους φίλους -φοιτητές ιατρικής στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, έχω καταλήξει ότι ΟΧΙ, "οι ιατρικες του ανατολικου μπλοκ" ΔΕΝ "ειναι δεκα φορες καλυτερες απο την ελληνικη!!!". Μην τρελαθούμε εντελώς, είπαμε να κάνουμε κριτική επί παντώς του επιστητού αλλά μην μας σαλέψει κιόλας...μόνο και μόνο το γεγονός ότι αγοράζεις το πτυχίο σου και όταν γυρίσεις, το 96% τον φοιτητών της Ρουμανίας κόπηκαν στο ΔΙΚΑΤΣΑ στην παθολογία, ε, αυτό μου λέει πολλά, πάρα πολλά. Είναι όπως στα ιδιωτικά "παραρτήματα" ξένων πανεπιστημίων στην βόρεια Κηφισιά όπου με 300.000 δρχ περνάς τα Μαθηματικά, το Μάρκετινγκ, τη Λογιστική και μετά από μερικά 6μηνα και κάμποσα εκατομμύρια βγαίνεις στην αγορά ως έτοιμο στέλεχος. Ε, όσο κύρος έχουν αυτά τα παραρτήματα, άλλο τόσο έχουν και οι ιατρικές της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν στον βωμό της γκρίνιας και της απόλυτης απόρριψης. Γνωρίζω προσωπικά 5 Έλληνες γιατρούς που δούλεψαν στο εξωτερικό έχοντας σπουδάσει στην Ελλάδα και διέπρεψαν. ΟΧΙ λοιπόν, δεν ισχύει το "δεν κυκλοφορουν και οι αναλογες λιστες με τα ελληνακια, που πηγαν να κανουν τους μαγκες στα διαφορα νοσοκομεια του κοσμου με το πτυχειακι της καταπληκτικης σχολης τους και φαγαν ποδι κακην κακως".

Υ.Γ.1. Έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέγονται.

Υ.Γ.2. Όσο για το AIDS, ε, αν υπάρχει γιατρός που να λέει ότι μεταδίδεται μόνο με μετάγγιση ενώ το ξέρει και η γιαγιά μου, ετών 90, ότι υπάρχουν και χίλιοι δυό ακόμα τρόποι, τότε μάλλον ή δεν ήταν γιατρός ή έκανε πλάκα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Μαρλεν Mathe mou esy ta vimata pou ta ksereis kalyte... 21/1/2004 1:54:31 μμ
. . Tassos Μην τα αλλάζεις τώρα... 21/1/2004 2:19:40 μμ
. . . Μαρλεν Den allazo apolytos tipota 21/1/2004 3:18:23 μμ
. Tassos Μάλλον ακούω πολλά... 21/1/2004 12:58:26 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099