ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 19/3/2004 11:03:29 πμ
Τίτλος Εγώ σας τα έλεγα και πριν τις εκλογές, σας τα λέω και τώρα...
Κείμενο ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, παιδιά μου! Ο "εθνοσωτήρας" λαοπρόβλητος Γιωργάκης συναίνεσε στην (συνακόλουθη των προεκλογικών δραστηριοτήτων του ιδίου και του πρώην πρωθυπουργού) αίτηση της "νέου ήθους" κυβέρνησης της Νέας (πολύ νέο πέφτει ξαφνικά, αισθάνομαι γέρος) Δημοκρατίας, η οποία υποστηρίζει ότι συνεχίζει αυτό που βρήκε από τους προηγούμενους. Είναι και αυτή μία αλλαγή... παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη κυβέρνηση τα είχε κάνει μαντάρα, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δηλώσεις, ξεκινάμε με μία σύμφωνη γνώμη. Άλλωστε το θέμα δε μας καίει κιόλας : να ναι καλά τα παιδιά του ΝΑΤΟ που θα έρθουν να μας προστατέψουν από τον κακό Μουσουλμάνο, που έβαλε στο μάτι τα πετρέλαια του Αιγαίου.
Ευτυχώς, που σε αυτόν τον προσωρινό πνευματικό παραλογισμό της Νέας Κυβέρνησης, η Αξιωματική Αντιπολίτευση όρθωσε το ανάστημά της (ξέρετε εσείς, αυτό που είχε υποσχεθεί και προεκλογικά, νέα ήθη) : Συναίνεσε στην απόφαση, την οποία ο κακός Κινέζος από μόνος του (χωρίς δηλαδή τη συνεργασία κάποιων υπουργών του) είχε λάβει!
Εύγε στους πολιτικούς μας! Ακόμα όμως περισσότερα εύγε αξίζουν σε όλους όσους τους ψήφισαν, δίνοντας στην αποχή και τα μικρά κόμματα ρόλους μαριονέτας! Εύγε σε όλους εσάς, κύριοι, που λάβατε την απόφαση να ψηφίσετε, αποδεχόμενοι την έννοια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας των 150+1, ακόμα και σε περίπτωση κατάκτησης ποσοστού 41-42% από το πρώτο κόμμα. Εύγε σε όλους σας που συναινείτε στο έγκλημα της ψήφου αντίστασης στην προηγούμενη κυβέρνηση και απορρίπτετε την ψήφο συνείδησης και πραγματικού πολυκομματισμού. Εύγε σε όλους σας που βγαίνετε να διαμαρτυρηθείτε για το τι δείχνει η τηλεόραση, αλλά ούτε καν σκέφτεστε να στηθείτε έξω από τη Βουλή, για να υπερασπιστείτε την έννοια της αναλογικότητας της ψήφου σας. Εκλέξτε λοιπόν κυβερνήσεις με συμμετοχή 75% και μετά γκρινιάζετε για το ότι θα σας φέρουν την Αλ Κάϊντα μέσα στο λεωφορείο σας! Που ξέρετε; αν συμμετέχει στη δράση κι ο Μπιν Λάντεν, βγάλτε μία φωτό μαζί του!! Θα ικανοποιήσετε και την πάγια ανάγκη σας για 15' δημοσιότητας!
Αλήθεια, εκείνοι οι υπέρμαχοι του πολέμου στο Ιράκ που έχουν κρυφτεί τώρα; εκείνοι που έλεγαν ότι - καλώς ή κακώς - η παγκόσμια πολιτική πρέπει να στηρίζεται στη δύναμη των οπλ... ε, της πειθούς, που να βόσκουν; όσοι κατέκριναν τους ελεεινούς διαδηλωτές στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, βαφτίζοντας τους συλλήβδην "αναρχοκομμούνια", τι έχουν να πουν τώρα που αποδεικνύεται η πραγματική διάσταση του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας"; ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Διαφορετικά θα αποτελέσουμε κι εμείς μία ακόμα γενιά, την οποία οι επόμενες θα κατακρίνουν ως "παραιτημένη", "υποδουλωμένη" και "αποχαυνωμένη" (λες και δεν είναι...). Αφήστε τους βάρβαρους να φαγωθούν για τα συμφέροντά τους και αποσύρετέ τους στα Τέξας - ράντζα τους και στις Εκάλες τους!!! Το δικό μας συμφέρον είναι να ζούμε ειρηνικά, το δικό μας συμφέρον είναι να χουμε το μετρό και το τρένο μας ασφαλή, το δικό μας συμφέρον είναι να εργαζόμαστε στους Δίδυμους Πύργους χωρίς να κοιτάμε τι μας περιμένει έξω, το δικό μας συμφέρον είναι η προστασία του περιβάλλοντος στην Αλάσκα και αλλού, το δικό μας συμφέρον είναι να μη "βομβαρδίζουν" με έξυπνα πυρηνικά τη γειτονιά μας, το δικό μας συμφέρον είναι να ακουστεί η φωνή μας!!

Έχω πολλά ακόμα να πω. Δε θα ξεχάσω ποτέ κάποιους από εδώ που είχαν το θράσος να υποστηρίξουν τον πόλεμο των Εβραιοαμερικάνων και των φίλων τους (πως λέμε συναυλία "Οι Πυξ Λαξ και οι φίλοι τους", κάτι τέτοιο). Δε θα ξεχάσω ποτέ τους γνωστούς μου που έβριζαν τους διαδηλωτές των αντιπολεμικών διαδηλώσεων - ναι, ήμουν κι εγώ σε κάποιες! Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι με τη ρίψη της πρώτης βόμβας, οι "ναοί" του χρήματος αναστήθηκαν (στο χώρο που εργάζομαι αναφέρομαι), γιατί αυτοί που "ιεραρχούν" σε αυτούς τους χώρους, ραντίζουν τα πτώματά μας με φρέσκο πετρέλαιο και τα ραίνουν με δολάρια και άυλους τίτλους!!! Μη με προκαλέσετε πάλι σε αντιπαράθεση για τους κατά τόπους πολέμους! ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ!!!

Μετά τιμής
kostakis
Κώστας Ιωάννου
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Αλέξης Κώστα Κώστα 19/3/2004 11:45:30 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099