ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας stefanos
Αποστολή 28/5/2004 9:18:19 πμ
Τίτλος ...
Κείμενο εσείς είσαστε οι φίλαθλοι που δεν παραμυθιάζεστε από τον πρόεδρο;
και τολμάς να μου αναφέρεις τον καραγκούνη και τον φύσσα σαν ποδοσφαιριστές του παο; και υποθέτω ότι και τον νικοπολίδη του παο τον θεωρείς έτσι;
μα δεν καταλαβαίνεις όταν σε κοροϊδεύουν δηλαδή; πως μπορεί μια ομάδα να έχει καλό υλικό όταν ξεπουλιέται σαν ομαδούλα της γ εθνικής; οι παίκτες αυτοί που μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν αξιόλογοι ΕΦΥΓΑΝ. Και έφυγαν γιατί δεν μπορέσατε να τους κρατήσετε. Γιατί αρκείστε στη μετριότητα και σε μεταγραφούλες τύπου μινχ, ζουτάουτας, γκονζάλες με την προοπτική ότι στην πολύ την πλέμπα θα βρεθεί και κάτι καλό (όπως και έτυχε με τον μινχ).
Ο Ολυμπιακός είχε, έχει και θα έχει καλύτερο υλικό από τον παο για τους εξής απλούς λόγους: Τζιοβάννι, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς. Παίκτες των οποίων την κλάση δεν την πλησιάζει κανένας από τους δικούς σας.
Είπαμε, και η ρεάλ βγήκε τέταρτη αλλά δεν βγήκε κανένας να πει ότι "δεν έχει καλό υλικό".
Για φέτος εμείς είχαμε τουλάχιστον μια παρηγοριά που ήταν το γήπεδο και δεν μιλάγαμε για μεταγραφές. Εσείς τι έχετε να πείτε; τον μινχ;
Και επίσης μην μου λες για επιλογές του ρεχάγκελ στην εθνική γιατί δε μου λέει απολύτως τίποτα. Θέλεις να συζητήσουμε για το Ζήκο; Ή μήπως για το Χαλκιά, το Γεωργιάδη, τον Κατεργιαννάκη και το Ζαγοράκη; Ο άνθρωπος έχει κάνει χοντρά λάθη και βέβαια θα ακουστούν όλα αυτά πολύ περισσότερο όταν πάρουμε τα τρία μας στην Πορτογαλία (όχι ότι με καλύτερες επιλογές θα κάναμε κάτι καλύτερο).
Ο ρεχάγκελ είναι γερμανός και έχει φτιάξει μια εθνική που σε παίρνει ο ύπνος στα 10 λεπτά. Λογικό είναι να έχει παίκτες του παο αυτή η εθνική γιατί το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν βλέπεις τον παο.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. ttask Ακριβώς! 28/5/2004 3:06:52 μμ
. Tassos Ας μην ξεχνάμε... 28/5/2004 2:09:45 μμ
. Dionysis Πως φαινεται οτι εισαι Ολυμπιακος... 28/5/2004 12:45:49 μμ
. . Tassos Μεταξύ μας... 28/5/2004 2:07:45 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099