ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας ttask
Αποστολή 3/6/2004 9:53:46 πμ
Τίτλος Παράκληση
Κείμενο Αν και προσωπικά πιστεύω ότι σήμερα υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα με τα οποία θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε από το αν ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός κατέκτησαν δίκαια η άδικα το πρωτάθλημα και αν η πορεία προς το Wembley ήταν τιμημένη ή όχι, τουλάχιστον θα παρακαλούσα ότι γράφει ο καθένας να μην αποτελεί αντιγραφή από άλλες πηγές και όταν το κάνει να το αναφέρει.
Δυστυχώς τα μόνα θέματα για τα οποία γίνεται μεγάλη κουβέντα στα forum είναι τα αθλητικά, γεγονός που με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Κι εγώ φίλαθλος είμαι και μπάλα παίζω και μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο. Υπάρχουν όμως και άλλα θέματα που θα έπρεπε τουλάχιστον να μας απασχολούν. Μπορεί τελικά να είναι το ποδόσφαιρο το όπιο των λαών και όχι η θρησκεία.
Κρίμα όμως που σε ένα χώρο που έχει φτιαχτεί κατεξοχήν για το διάλογο, μοναδικό αντικείμενο διαλόγου να αποτελεί η παράγκα της ΕΠΟ, η χούντα του Κόκκαλη και το "στημένο" Wembley. Κρίμα!
Ο χώρος αυτός δεν είναι ούτε το Derby, ούτε ο Πρωταθλητής, ούτε το TV Magic. Δεν υποκινείται από κανέναν και δεν έχουμε κρυφές σκοπιμότητες. Την πλάκα μας θέλουμε να κάνουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε θέματα που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν. Είναι λυπηρό ότι υπάρχουν πάνω από 600 μηνύματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και καμμιά δεκαριά που αφορούν το θέμα της Κύπρου ή άλλα πολιτικά και κοινωνικά θέματα.
Επειδή κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του, ας κάτσουμε να ασχολούμαστε αν η διαιτησία είναι στημένη και ας τρώμε στο κεφάλι ό,τι άλλο συμβαίνει στην Ελλάδα ή στον Κόσμο χωρίς καμμία ανησυχία. Συγχαρητήρια. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά την ευαισθησία μας και τον ενδιαφέρον μας για όσα γίνονται γύρω μας και μας επηρεάζουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, αφού πλέον το σύνθημα είναι ο καθένας για την πάρτη του.
Κρίμα!
Ξέρω ότι πολλοί θα σπεύσουν να με κρίνουν και θα πουν ότι πουλάω εξυπνάδα. Αδιαφορώ πλήρως. Αν θέλουν ας παραθέσουν τα επιχειρήματά τους για να το συζητήσουμε. Αν όχι ας με βρίσουν ή ας με αγνοήσουν.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. VASILIKI θα... 3/6/2004 5:10:41 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099