ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας skotro
Αποστολή 13/6/2004 1:18:36 μμ
Τίτλος Δεν ξέρω αλλά...
Κείμενο Η αλήθεια είναι ότι το βίωμα που παρουσιάζεις λεπτομερώς δεν το έχω ζήσει οπότε δεν έχω προσωπική γνώμη για τα όσα συνέβησαν. Όμως από την άλλη μην το παρακάνουμε:

Η ιστορία γράφεται συχνά πολύ πιο ηρωϊκά από ό,τι στην πραγματικότητα έχει συμβεί. Το ίδιο έχουμε κάνει με την επανάσταση του '21 με το '40, με το Πολυτεχνείο και πολλές ακόμα φορές. Εκ των υστέρων έχει ενδιαφέρον για να πατάμε στα πόδια μας να μαθαίνουμε και τις όχι τόσο ευχάριστες λεπτομέριες ...

Το ότι πιθανώς ο ΠΑΟ την εποχή εκείνη στηρίχθηκε για πολιτικούς λόγους κι από μη αθλητικές δυνάμεις κατά τη γνώμη μου δεν μειώνει την επιτυχία, καθώς ειδικά εκείνες τις εποχές υπήρχε πολλή πολιτική το ποδόσφαιρο. Το ίδιο έκανα πολλά κράτη για δικούς τους λόγους το καθένα. Όμως στη μπάλα (και σε πολλά άλλα) ισχύει το "συν Αθηνά και χείρα κείνει".

Οπότε μην είμαστε συμπλεγματικοί. Αν μάθουμε ότι κάποιος επαναστάτης του '21 εκτός από ήρωας ήταν και λίγο κλέφτης, ας μην εκνευριζόμαστε και κατηγορούμε αυτούς που το αποκαλύπτουν (εφόσον τεκμηριώνουν την αποκάλυψή τους), καθώς σχεδόν τίποτε δεν είναι άσπρο ή μαύρο.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099