ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας skotro
Αποστολή 5/7/2004 2:51:36 μμ
Τίτλος Θέλαμε το Γερμανό μας!
Κείμενο Ρε παιδιά είναι απλά τα πράγματα: θέλαμε το γερμανό μας! Ταλέντα πάντοτε είχαμε, και για αυτό το ποδόσφαιρο μέχρι πρότινος είχε διακρίσεις μόνο στους νέους και τους εφήβους, αλλά στους άντρες... έπεφτε βαρύς ο Μουσακάς. Όμως βρέθηκε ένα ξένος προπονητής, για να πείσει τους έλληνες να παίξουν για την Ελλάδα, να μπουν σε ένα οργανωμένο σχήμα, να προσπαθήσουν ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί για την Ελλάδα.

Η μοίρα δε τα έφερε έτσι που η οι σοβαρή προσπάθεια παιχτών και προπονητή, δεν πέτυχε μόνο την καλή παρουσία της ομάδας αλλά έφτασε στο ύψιστο σκαλί: στον ευρωπαϊκό τίτλο, έναν τίτλο ευθαίως συγκρίσιμο με το Mundial και σαφώς ανώτερο του Champions League, έναν τίτλο δηλαδή που άλλοτε δε βλέπαμε ούτε με τηλεσκόπιο.

Φαίνεται ο θεός αποφάσισε να μας στείλει ένα μήνυμα: να μας πει ότι με εργατικότητα, οργάνωση και ενότητα δεν υπάρχει όριο στις επιτυχίες. Ελπίζω το μήνυμα αυτό να μείνει βαθιά χαραγμένο μέσα μας και σύντομα να γίνει καθημερινή πρακτική σε όλους τους τομείς, και να μη σβήσει σαν ένα όνειρο που πέρασε.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099