ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας micrologic
Αποστολή 19/9/2005 7:06:49 μμ
Τίτλος Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!
Κείμενο Κι εσύ τώρα ΤΤ πιστεύεις πως το κλείσιμο ή η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής συνεπάγεται την τιμωρία των υπεύθυνων; Δε νομίζω. Είμαι σίγουρος ότι δε θα γίνει τίποτα.
Οι υπάλληλοι έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης πιστεύω. Και οι τυπικοί στα καθήκοντά τους, θα μείνουν και αυτοί άνεργοι επειδή βρέθηκαν 4-5 διευθυντές και έκαναν κακοδιαχείρη των χρημάτων.
Εγώ απορώ όμως με το επιχείρημα ότι η Ολυμπιακή πρέπει να επιστρέψει λεφτά στο κράτος επειδή τα λεφτά που έπειρνε από αυτό δε συνιστούν θεμιτό ανταγωνισμό σε σχέση με τις άλλες ιδιωτικές εταιρείες.Γιατί δε λέει κανείς τίποτα για τα λεφτά που παίρνει η ΕΡΤ; Αυτό δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός; Γιατί δε λεει κανείς τίποτα για τους απλήρωτους τηλεφωνικούς λογαριασμούς της βουλής προς τον Ο.Τ.Ε.; Για τους απλήρωτους λογαριασμούς των υπουργείων προς τη Δ.Ε.Η.; Και βέβαια τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες αυτές(Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε.) γίνανε ΝΝΔΚ. Παλιά ήταν καθαρά δημόσιες υπηρεσίες.
Γιατί δε λέει κανείς τίποτα για τη διαγραφή των οφειλών των Π.Α.Ε. προς το δημόσιο;
Γιατί δε λέει κανείς τίποτα για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων από τους οποίους μόνο το 40% θα ήταν υπεραρκετό για να λειτουργήσει το δημόσιο;Όλα αυτά βέβαια τα ακούσαμε προεκλογικά και είπε ο κ. Καραμανλής ότι θα τα διορθώσει. Εγώ όμως δε βλέπω να γίνεται καμία προσπάθεια προς σε αυτή την κατεύθυνση.
Ξαφνικά τώρα ανακάλυψε το αυγό του Κολόμβου και θέλει να μας πείσει ότι ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα και μάλιστα σε 20 μέρες.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. ttask Ασφαλώς όχι! 22/9/2005 9:33:21 πμ
. . Kostakis Για καθίστε βρε παιδάκια... 23/9/2005 11:03:12 πμ
. . . micrologic Αδιανόητο! 23/9/2005 6:28:02 μμ
. . . . Kostakis Αγαπητέ φίλε, 28/9/2005 1:39:24 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099