ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας black september
Αποστολή 19/3/2002 7:02:49 πμ
Τίτλος Λευτεριά στην Παλεστίνη!
Κείμενο Πολλή σωστά όσα λέει το άθρο. Το φασιστικό κράτος του Ισραήλ και ο καταδικασμένος εγκληματιάς πολεμού πρωθυπουργός του Σαρόν (δες σφαγές στα προσφυγικά στρατόπεδα του Λιβάνου) έχουν βαλθεί να εξολοθρεύσουν τον παλεστινιακό λαό: φυσικά, ψυχικά και οικονομικά με τους εποικισμούς, δολοφονίες, κατοχή, κακτικές πολιορκίας, οικονομική εξαθλίωση κτλ.
'Οσο συμβαίνουν όλα αυτά βλέπουμε την διεθνή κοινότητα να σφυρίζει αδιάφορα νίπτοντας τας χείρας της, ενώ οι κοινή γνώμη του δυτικού κόσμου φαίνεται βυθισμένη στον λύθαργο της ευδαιμονίας και της αποχαύνωσης. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτός ο κόσμος κοιτάει με προσμονή και ελπίδα στην 'πολιτισμένη' Δύση για μια χείρα βοηθείας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα είμαστε αρκετά 'ανθρωπιστες' για να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα?
Και να μην ξεχνάμε και τα εκατομμύρια παλεστινίων προσφύγων που αναγκάζονται να ζούνε διάσπαρτοι σε καθέ γωνιά της γής και τα εκατομμύρια που ζούνε σε προσφυγικά στρατόπεδα που χτίστικαν από τους προπάππους τους!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099