ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Κινηματογράφος home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας nadro
Αποστολή 31/1/2003 5:26:35 μμ
Τίτλος Στους κινηματογράφους
Κείμενο Λόγω απουσίας από το ΦΟΡΟΥΜ είπα να τα πω συνολικά

Συμμορίες της Νέας Υόρκης: 10/10 Τη βαθμολογία αυτή την παίρνει και μόνος του ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις για μία από τις καλύτερες ερμηνείες όλων των εποχών. Ευτυχώς τη δικαιούται κατά πολυ μεγάλο μέρος και όλη η υπόλοιπη χορταστική ταινία.

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών - Οι Δύο Πύργοι: 9/10 αντί για τα 10/10 του πρώτου λόγω πολλών παρεμβάσεων στο βιβλίο που ενοχλούν εμένα λόγω αδυναμίας στο συγγραφέα αλλά πάντα must see.

Γλυκά Δεκάξι: 8/10 Ο Κεν Λόουτς είναι ψιλοσταθερή αξία, η ιστορία (ιστορία φτωχών και χωρίς ελπίδα στη Βρετανία με σάλτσα ναρκωτικά) λίγο τετριμμένη αλλά η αφήγηση και η κατάληξη την κάνουν να διαφέρει.

8 mile: 8/10 λόγω μουσικής και πρωτότυπου θέματος - αν και το πρότυπο "κάποιος χωρίς τύχη καταφέρνει να γίνει αποδεκτός εκεί που τον φτύνανε και τους νικάει όλους" το έχουν ακολουθήσει επιτυχώς και κυρίως ανεπιτυχώς άπειρες ταινίες. Σημείωση προς τον κ. Δανίκα (που είμαι σίγουρος πως παρακολουθεί το φόρουμ :) Λέει ο εν λόγω κύριος στον Ταχυδρόμο, αφού έχει καταθάψει την ταινία και τον αμφιλεγόμενο Έμινεμ, ότι τι να μας πούνε κι οι λευκοι για χιπ-χοπ, εγώ προτιμάω τον dr. dre. Ενημερωτικά ο dr.dre δε συμμερίζεται την άποψη αυτή καθώς είναι παραγωγός του Έμινεμ και συμμετέχει σε πολλά απο τα τραγούδια του.

Καν'το όπως ο Μπέκαμ: 8/10 Ο Γάμος αλά Ελληνικά για τους Ινδούς. Αστεία και με πολύ καλές ερμηνείες.

Ξανά ανάλυσε το: 7/10 γιατί δε μ' αρέσουν τα sequel. Βγάζει γέλιο αλλά λιγότερο από την πρώτη γιατί η βάση της ταινίας είναι γνωστή και δε σε εκπλήσσει. Οι δύο πρωταγωνιστές εκπληκτικοί και πάλι.

James Bond: 7/10 το καλύτερο των τελευταίων της σειράς από άποψης Τζεημσμποντικής ταινίας (αυτοκίνητα, δράση, σκηνικά, εφέ, γυναίκες, όπλα, να περνάει η ώρα ευχάριστα). Αλλά κάτι με χαλάει σ'αυτόν τον Μπρόσναν ή μάλλον στη νέα άποψη των σεναριογράφων για τον γαμίκουλα Τζέημς.

Last and Least: Χάρυ Πότερ: 0/10
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099