ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Παράνομες Μετεγγραφές στο ΕΜΠ home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 12/12/2000 7:21:37 μμ
Τίτλος Όλα τα τρελά γίνονται
Κείμενο Εγώ όταν ήμουν στο πρώτο έτος είχα έναν συνάδελφο ο οποίος όταν έφθασε η πρώτη εξεταστική διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν στις λίστες. Τότε μας εξήγησε ότι είχε μπει Πάτρα αλλά ήταν θέμα χρόνο να γίνει η μετεγγραφή του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων του ΕΜΠ. Στις εξετάσεις κατέβηκε κανονικά ζητώντας από τους καθηγητές να κρατήσουν το βαθμό του και να τον στείλουν την επόμενη χρονιά που θα έχει πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή του.

Στην επόμενη εξεταστική (Ιούνιο) ακόμη δεν ήταν στις λίστες και ακολουθήθηκε το ίδιο σενάριο. Όλως περιέργως ο φίλος είχε μια ανεξήγητη βεβαιότητα ότι η μεταγραφή του τελικά θα ολοκληρθωθεί και για το λόγο αυτό ήταν μονίμως εδώ και έδινε μαθήματα από τα οποία δε θα κέρδιζε τίποτε αν η μετεγγραφή του δεν γινόταν. Κάποια στιγμή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε και από φίλους του μάθαμε ότι η μετεγγραφή του τελικά δεν μπόρεσε να γίνει λόγο αλλαγής της πολιτικής κατάστασης (υποτίθεται ότι είχε πολιτικό μέσο και με την εναλλαγή στην εξουσία το έχασε).

Όπως και να έχει η έστω και τελικώς ατυχής του επιλογή να βασιστεί τόσο πολύ στην "βέβαιη μετεγγραφή του" είχε αφήσει σε όλους μας τότε πολλά ερωτηματικά.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099