ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ελληνοτουρκικές Σχέσεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 19/2/2003 5:40:43 μμ
Τίτλος Πιθανόν
Κείμενο Όπως πιθανό να μην κατάλαβες και εσύ ότι όταν έλεγα βγάλτε με από το φόρουμ δεν εννοούσα και ότι θα το κάνετε όντως. Απλά σημείωσα το γεγονός ότι κάποιοι χαλιούνται με το nick μου γιατί δεν ταιριάζει με το "κλίμα" του φόρουμ, τουλάχιστον όπως το είδα εγώ να βγαίνει μέσα από τις τοποθετήσεις των περισσότερων για τα ελληνοτουρκικά.Και δεν καταλαβαίνω τη διαφορά:εγώ εκφράζω και με το nick μου την ιδεολογία μου, ενώ άλλοι βάζουν άσχετα ψευδώνυμα μεν, αλλά στις απόψεις τους φαίνεται καθαρά ότι εκφράζουν αντιλήψεις του γενικότερου "αριστερού", "αναρχικού", "προοδευτικού" ή όπως αλλιώς θες πέστον, χώρου. Και δεν αναφέρομαι σε σένα.
Όσο για το έντιμο, ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Θα επιχειρηματολογήσουν επί των απόψεών μου ή επί του ονόματός μου και των ενδιαφερόντων μου?Δηλαδή αυτό είναι θάρρος και γενναίο και το δικό μου είναι ανέντιμο?
?Και σου μιλάω ειλικρινά, ότι όταν έκανα εγγραφή δεν γνώριζα ότι αυτά που θα γράψω θα φαίνονται ή όχι και στο φόρουμ.Έβαλα απόκρυψη γιατί σε άλλα που δεν το είχα κάνει, μου στέλναν κατά καιρούς SMS, mp3,pop ups,mail,διάφορες διευθύνσεις και δε συμμαζεύεται και μου σπάγανε τα νεύρα, κι ακόμα μου στέλνουν δηλαδή.Κι ούτε ήξερα πού ακριβώς γράφομαι, όπως δεν έχω καταλάβει εξ' ολοκλήρου και τώρα. Φοιτητική είναι η πύλη, μεταπτυχιακή? Απ' το Πολυτεχνείο βγαίνει, από αλλού? Αυτοσυντηρείται, τη συντηρούν άλλοι?.Δε θέλω να μου απαντήσεις, απλά σου εξηγώ.
Όσο για το αυριανιστής, αν θυμάμαι καλά είπα ότι αυτά που έλεγες δεν τα λένε ούτε αυριανιστές, προσπαθώντας να σου δείξω ότι είναι πολύ ακραίο να υπερασπίζεσαι το Λαλιώτη κόντρα σε κάποιον που είναι ψιλικατζής μπροστά του.
Υ.Γ. Εντελώς φιλικά:αυτά τα "πιο" σου, πρόσεχε τα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Πάλι 19/2/2003 6:00:07 μμ
. . Μαριλένα όχι ρε παιδιά ... 19/2/2003 6:48:50 μμ
. . . Λαϊκή Δεξιά Ουστ...παλιοΜικρούτσικε 19/2/2003 7:10:06 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099