ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ελληνοτουρκικές Σχέσεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 19/8/2002 8:39:37 μμ
Τίτλος ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Κείμενο Φίλε Τάσο
Απ'ότι καταλαβαίνω,πιθανό να μην ανήκουμε στο ίδιο πολιτικό μετρίζι,ανήκουμε όμως στη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που αγαπούν και νοιάζονται την πατρίδα τους και αυτό είναι πολύ σπουδαιότερο από κόμματα και παρατάξεις.
Κακώς την έπεσες στο GDELTA για τις γλωσσικές του εκτελέσεις.Τι φταίει το παληκάρι για αυτούς που κατήργησαν τις ψιλές και τις περιπωμένες ως "χουντικά κατάλοιπα"? Τι φταίει που κατήργησαν τη διαδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών για τον ίδιο λόγο? Τι φταίει που κατάντησαν της πλάκας το μάθημα της Ιστορίας?Από τον κομματικό στρατό ψευτοαριστερών και αυριανιστών έμαθε γράμματα,αυτά ξέρει αυτά λέει και γράφει.
Τα βέλη σου θα έπρεπε να τα στρέψεις στους ζιβαγκοφόρους,μουσάτους και άπλυτους που κατέλαβαν κάποια στιγμή την εξουσία και διέλυσαν την Παιδεία όπως και το κράτος γενικότερα.Σε αυτούς που δεν είχαν σακάκι να βάλουν για να ορκιστούν,που τους μαζεύανε από τις καφετέριες των Εξαρχείων και τώρα μένουν σε κότερα και βίλες.Σε αυτούς των οποίων οι οπαδοί πανηγύριζαν μαζί,κάπου εκεί στις αρχές του 1980.Πανηγύριζαν οι πράσινοι γιτί νόμιζαν ότι θα εφαρμοστεί ο σοσιαλισμός.Πανηγύριζαν κι οι κόκκινοι γιατι νόμιζαν θα εφαρμοστεί η δικτατορία του προλεταριάτου,έστω και πλαγίως.Πανηγύριζαν κι οι ΠΑΚίτες κι οι Μ-Λδες κι οι "Εσωτερικοί" και όλες οι λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις που νόμιζαν ότι θα εφαρμοστεί το αντάρτικο πόλεων για να ξανααιματοκυλήσουν την Ελλάδα,να σφάζουν αδέρφια και να παραχωρούν τα εδάφη μας στους Βουλγάρους.
Γιαυτό σου λέω, άσε το παληκάρι να βγάλει τις επαναστατικές του ανησυχίες τώρα που είναι φοιτητής και να παίζει τον επαναστάτη στις συνελεύσεις, να καίει και τις ξένες περιουσίες και να μην του λέει κανένας τίποτα,γιατί έχει και άσυλο λόγω ασυδοσίας...συγνώμη δημοκρατίας.Σε καμιά πεντάρα χρόνια θ'αρχίσει να στρώνει.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099