ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ελληνοτουρκικές Σχέσεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας βασουλοβα
Αποστολή 20/8/2002 11:47:03 πμ
Τίτλος ΦΑΝΑΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Κείμενο Ω ρε φανατίλα!Καλά ρε παιδιά είστε φοβεροί.Δεν το μάθατε ακόμα πως ο φανατισμός δεν οδηγεί πουθενά;Πως όσο υπάρχει φανατισμός θα είμαστε πιόνια του καθε Μπους;

Διαβάζω αυτά που γράφετε και ανατριχιάζω.
"ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ! ΠΑΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!"Ρε GDelta σου δίνω το ελαφρηντικό ότι είσαι μικρούλης ακόμα και δεν έχει πήξει ακόμα το μυαλουδάκι σου.Διάβασε και κανένα βιβλίο να δεις τι δολοφόνος αλλά και τι δειλός ήταν ο φίλος σου ο Παπαδόπουλος.

Και αν σε καίει τόσο πολύ να βγάλεις τους "τουρκαλάδες" από τη μιζέριά τους και να τους σφάξεις όλους και να πάρεις και τα χαμένα εδάφη άντε να σε δω.Γιατί όλοι εσείς που πιπιλάτε ότι βλακεία σας βάλουν στο κεφάλι χωρίς να κάνετε αυτοκριτική και να σκεφτείτε δεν ξέρετε τι σας γίνετε.Για να δούμε τι θα κάνεις αν έρθουν και οι "τουρκαλάδες" και κάνουν το ίδιο στους ανθρώπους που αγαπάς.Θα ξαναπάς; Ε θα ξανάρθουν.

Γνώρισα κι εγώ Τούρκους στην Αγγλία.Εχθρικούς μα και πολύ φιλικούς που καταδικάζουν κάθε είδους φανατισμού.Είναι αλήθεια βέβαια ότι
αυτοί είναι λίγοι σε σχέση με τον πληθυσμό.Δεν θα ξεχάσω μια Τουρκάλα που μου ζήταγε συγκνώμη για την Κωνσταντινούπολη, για ένα γεγονός που έγινε πρι 600 χρόνια!

Όλοι όσοι εκφράζουν τέτοιου είδους απόψεις σε αυτό το forum ένα πράγμα πρέπει να ξέρουν.Και οι Έλληνες βιάσανε, σφάξανε, κλέψανε.Είμαι περίφανη όμως που είμαι Ελληνίδα γιατί μεγάλωσα σε μια χώρα που δεν φανατίζει τα παιδιά της και την κρίση μου δεν την καθοδηγεί κανένας.Τα τουρκάκια πηγαίνουν στο σχολείο, τους δείχνει η δασκάλα τα νησιά μας στο χάρτη και τους λέει ότι είναι δικά τους.Πάντοτε έτσι ήταν και θα είναι.

Χάρηκα πολύ με το Douka συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Και καλό θα είναι όσοι έχουν το θάρρος να εκφράζουν ακραίες απόψεις να έχουν το θάρρος να εμφανίζουν και τα πραγματικά τους στοιχεία.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. Ζουρνάς Συγκαλυμμένη 20/8/2002 12:08:38 μμ
. . βασουλοβα απαντώ 20/8/2002 2:03:05 μμ
. . . GDelta Η συγκνώμη δεκτή. 20/8/2002 11:36:49 μμ
. . . . βασουλοβα .......... 22/8/2002 11:49:59 πμ
. . . . βασουλοβα .......... 22/8/2002 11:49:59 πμ
. . . Ζουρνάς ανταπαντώ 20/8/2002 2:38:14 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099