ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ελληνοτουρκικές Σχέσεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 21/8/2002 5:41:55 μμ
Τίτλος ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!
Κείμενο Πρέπει να νοιώθεις πολύ μεγάλος μάγκας! Η μάλλον "μάγος" θα έπρεπε να πω! Από πού τα συμπέρανες όλα αυτά για το άτομό μου φίλτατε; Από που απορρέουν όλες αυτές οι διαπιστώσεις; Δε θυμάμαι να εκθείασα πουθενά σε κανένα post την ΚΝΕ, τα ΕΕΑΚ, ούτε καν τη ΔΑΠ ή την ΠΑΣΠ! Δε θυμάμαι να έγραψα πως παίρνω από κάπου γραμμή ή να μιλάω για "Αμερικάνικο Εθνικό Ιμπεριαλισμό" ή για "Μεγάλη Μητέρα Ρωσία"!!

Επίσης θέλω να σε ευχαριστήσω για το γεγονός ότι μου προδιέγραψες το μέλλον μου, γιατί μέχρι σήμερα με είχε φάει η ανασφάλεια για το αύριο. Πες μου μόνο πώς απέκτησες αυτή την ικανότητα;

Παρ'όλη την αντίδρασή μου όμως πρέπει να παραδεχτώ πως έχεις δίκιο σε όλα. Η ντιαπενταγκόγκιγή μου ντεν ίταν σαν το ντικιά σου. Έκο το μισοφέγγαρο στο καρντιά και το Αλλάχ είνε το Τεό μου! Πέρα από την πλάκα όμως φαίνεται πως και εδώ έκανες χρήση των "μαγικών" ιδιοτήτων σου μιας και κατάλαβες τι είδους διαπαιδαγώγηση έχω.

Τέλος πάντων, δε θα ήθελα να αναλωθώ σε μία προσωπική διαμάχη. Εκεί καταλήγει μια συζήτηση μόνο όταν δεν υπάρχουν άλλα σοβαρά επιχειρήματα. Μια συμβουλή μόνο: Άνοιξε έναν Μπαμπινιώτη (στην κοινή Ελληνική, λεξικό) και κοίτα κάποιες έννοιες όπως Κομμουνισμός, Καπιταλισμός, Δεξιά, Αριστερά, Φασισμός, Πατριωτισμός, Εθνικισμός. Θα δεις πως δε σημαίνουν όλες αυτό που νομίζεις και πως κάποιες από αυτές έχουν σημαντικές διαφορές.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099