ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τρομοκρατία: Το τέλος της 17Ν; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 21/7/2002 9:36:21 μμ
Τίτλος Γιατί έτσι είναι αυτά τα πράγματα!
Κείμενο Εξάλλου το μόνο πράγμα που πηγαίνει καλά στην Ελλάδα είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία και μάλιστα οι οικογενειακές επιχειρήσεις (πχ Αφοι Βαρδινογιάννη, αφοι Σαρακακη ΑΒΕΕ, αφοι Γιαννακοπουλοι, αφοι Λαμπρόπουλοι κλπ) στην τρομοκρατία θα χάλαγε η συνταγή;
Εκτός αυτού το ίδιο διάστημα εξαρθρώνεται τρομοκρατική οργάνωση στην Ισπανία, ο IRA ζητά ταπεινά συγγνώμη για τις βομβιστικές ενέργειες και άλλα φαιδρά.
Αν κάποια στιγμή ακούσουμε ότι φάγανε τον Γιωτόπουλο λάχανο σε κανένα επισκεπτήριο ή σε καμμιά μετακίνησή του από φυλακή σε δικαστήριο μην εκπλαγείτε. Και τον Oswald έτσι δεν τον καθάρισαν, του φόρτωσαν όλες τις δολοφονίες των Kennedy και έκλεισαν την υπόθεση; Αντε μετά να αποδείξεις ότι τον έφαγαν τα αμερικανικά Lobby των πολιτικο-στρατιωτικών, κάτι που ίσως να συμβαίνει και στην περίπτωση της 17Ν. Σιγά μη βρέθηκαν 3 παπαδοπαίδια και ένας τροτσκιστής και είπαν μια ωραία πρωία μαζί με την ομάδα του Τσουτσυοβή να αρχίσουνεν να τρώνε κόσμο! Εδώ 5Χ5 ποδόσφαιρο στο mundialito θέλεις να οργανώσεις και δεν μπορείς, όχι να φας λάχανο για μια 30ετία όποιον σου αρέσει και να τη βγάζεις λάδι.
Πιο πιθανό είναι να βρήκαν εξιλαστήρια θύματα, να υπήρχαν στοιχεία εναντίον τους, να τους έταξαν και ένα ωραίο παραμύθι περί προστασίας μαρτύρων και άλλα κόλπα ασφαλίτικα και να κλείσουν την υπόθεση μέχρι το 2004 που τους καίει. Από εκεί και μετά να δείτε ότι θα αρχίσουν πάλι τα χτυπήματα.
Αυτά τα ολίγα από τον Κλουζώ του ΝΥΓΜΑτος!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Kostakis ΣΩΣΤΟΣ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τ... 22/7/2002 10:32:28 πμ
. . skotro Πές τα ρε Κωστάκη 22/7/2002 11:55:07 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099