ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τρομοκρατία: Το τέλος της 17Ν; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 8/8/2002 10:29:58 πμ
Τίτλος H εγκληματική Μπάλα.
Κείμενο Αυτό είναι ένα άλλο ρεπορτάζ που είδα χθες. Αφορά την κλοπή στο στρατόπεδο της Κω.

Ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάς είχε πάρει ένα ύφος και η φωνή του έτρεμε, λες και έκανε την αποκάλυψη του αιώνα. Ακούστε λοιπόν! Αυτοί που γκρέμισαν τον τοίχο για να μπουν στο στρατόπεδο χρησιμοποίησαν μια μπάλα ποδοσφαίρου (ξεφούσκωτη). Την έβαλαν επάνω στο καλέμι, ώστε όταν το χτυπάνε με το σφυρί να μην κάνει θόρυβο. Το συμπέρασμα του ρεπορτάζ ήταν πως η διάρηξη έγινε και δεν πήρε κανείς χαμπάρι, εξαιτίας αυτού του εκγληματικά ιδιοφυούς σχεδίου και εξαιτίας της μπάλας.

Προτείνουμε λοιπόν στην Ελληνική κυβέρνηση να σπεύσει να ψηφίσει νόμο, ώστε να ποινικοποιηθεί το ποδόσφαιρο. Δε μπορεί όποιος κι όποιος να κυκλοφορεί με μια μπάλα στα χέρια (ή στα πόδια), κανείς δε ξέρει σε τι καταχθόνιο σχέδιο θα τη χρησιμοποιήσει. Όλες οι μπάλες και τα μπαλόνια να κατασχεθούν πάραυτα!

Συγνώμη, αλλά προσπαθήστε να χτυπήσετε έναν τοίχο με το χέρι σας. Το χέρι είναι αρκετά μαλακό, σίγουρα πιο μαλακό από το συνδυασμό καλέμι - μπάλα. Ο θόρυβος που προκαλείται είναι ιδιαίτερα έντονος.
Το δικό μου συμπέρασμα: Όταν γκρεμίζεται ένας τοίχος, όσες μπάλες και να χρησιμοποιήσεις, ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ. Δε γίνεται να μην ακουστεί από κανέναν, εφόσων οι σκοπιές γίνονται κανονικά και ο χώρος φυλάσσεται σωστά. Ή μας περνάνε για ηλίθιους ή δε ξέρουν τι να πουν.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. skotro Στην πυράν οι μπάλες! 9/8/2002 7:49:36 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099