ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τρομοκρατία: Το τέλος της 17Ν; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 23/9/2002 11:43:48 πμ
Τίτλος Χμμμ...
Κείμενο Θα ήθελα μια διευκρίνηση και νομίζω πως αυτό το Forum είναι το κατάλληλο μέρος μα γράψω την απορία μου, παρά στο "Σχολιασμός κειμένου ημέρας".

Φίτλατε Τάσο (ή μάλλον Tassos) τι εννοείς ακριβώς όταν λες πως το παιδί της Σωτηροπούλου, αν το μεγάλωνε η ίδια θα έβγαινε και αυτός τρομοκράτης + εγκληματίας; Στηρίζεσαι στην παλιά λαϊκή σοφία "Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει"; Μήπως πρέπει να του κάνουμε ευθανασία τώρα που είναι νωρίς;

Εφόσων είμαστε άνθρωποι, ας φερθούμε ανθρώπινα. Αν κάποιος αξίζει να τιμωρηθεί, ναι βεβαίως να γίνει, αν δεν αξίζει όμως;

Η φράση "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε" του Kostaki είναι ίσως η μεγαλύτερη σοφία που έχει ειπωθεί για το θέμα της 17Ν. Εφόσων δεν έχουμε δει ακόμα το τέλος αυτής της ιστορίας, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Προσωπικά (και δε περιμένω από κανένα άλλο να ασπαστεί τη γνώμη μου) διατηρώ αμφιβολίες για την αλήθεια όλων των γεγονότων που μας παρουσιάζουν οι "έγκριτοι" και "μάχιμοι" δημοσιογράφοι. Το αν η 17Ν εξαρθρώθηκε (ή τέλος πάντων ακρωτηριάστηκε) ή όχι θα μπορώ να το απαντήσω μετά το 2004.

Για το θέμα του μικρού πάντως, όπως και για την άποψη πως πρέπει να πάρουμε ένα Ingram και να γαζώσουμε όλους τους "τρομοκράτες" θα σας παραπέμψω στα λόγια ενός μεγάλου άντρα, του Γκάνταλφ: "Δε μπορείς να δώσεις πίσω τη ζωή σε κάποιον που έφυγε νωρίς ή άδικα, οπότε μη βιάζεσαι να την αφαιρέσεις από κάποιον άλλο."ΥΓ: Ο φόβος της τρομοκρατίας οδηγεί σε ακρότητες χειρότερες από την ίδια τη τρομοκρατία και όπως πάντα πρωτοπόρος σε αυτό το θέμα είναι η Αμερική (μάδερ Αμέρικα). Στο πνέυμα του χαφιεδισμού που προωθείται τώρα τελευταία, μια θεια κατέδωσε στις αρχές τρεις αλλοδαπούς (όχι αμερικάνους. Δε θυμάμαι εθνικότητα) φοιτητές επειδή "μιλούσαν για την τρομοκρατία, ωσάν να ετοίμαζαν κάτι κακό". Οι τρεις φοιτητές συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν, κρατήθηκαν για τρεις μέρες και στο τέλος αφέθηκαν ελεύθεροι. Παρ' όλα αυτά το Πανεπηστήμιο όπου φοιτούσαν τους απέβαλλε "για να μην είναι κακή επιρροή στους άλλους φοιτητές".
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. Tassos apantisi sto xmmm.... 23/9/2002 12:19:41 μμ
. . Μαριλένα Ακριβώς 24/9/2002 8:00:11 μμ
. . Kerato Ώπα! 24/9/2002 2:22:06 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099