ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι μας χαλάει το καλοκαίρι home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 12/8/2002 10:09:56 πμ
Τίτλος Μέτρα "Αυτοπροστασίας" (!?!)
Κείμενο Κάθε καλοκαίρι η ίδια δουλειά. Ειδικά σε περιπτώσεις που τα κανάλια δεν έχουν τίποτα να κάνουν και ειδικότερα στις αρχές του καλοκαιριού, όταν αρχίζουν να σφίγγουν οι ζέστες. Μερικοί "ειδήμονες" βγάζουν κάποια μέτρα για την προστασία του πολίτη από τη ζέστη και τις βλαβερές της συνέπειες, τα αποκαλούν "μέτρα αυτοπροστασίας". Τα μέτρα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από συνέπειες της κοινής λογικής και καμία σχέση δεν έχουν με την "προστασία του πολίτη". Τι εννοώ; Δείτε παρακάτω:


1. Να πίνετε πολλά υγρά. Αν για κάποιο λόγο βρίσκεστε στο δρόμο, προμηθευτείτε ένα μπουκαλάκι νερό από κάποιο περίπτερο. Ναι, βρε! Πιες λίγο νεράκι! Αυτό το μέτρο προφανώς απευθύνεται σε αυτούς που πιστεύουν πως έχουν αντοχή καμήλας και αρνούνται να πιούν νερό όταν διψάσουν.

2. Να ντύνεστε ελαφριά. Πολύ χρήσιμη συμβουλή, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Εμα, και εσείς, τι άνθρωποι είσαστε; Σώνει και καλά να θέλετε να φορέσετε τη γούνα σας για να κατεβείτε στο Κέντρο!

3. Μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις. Whut? Whut? Άσκοπες; Ποιος κάνει άσκοπες μετακινήσεις; Όλοι αυτοί που περπατάνε στο κέντρο της Αθήνας το κάνουν επειδή έχουν κάποια δουλειά εκεί, δε ξύπνησαν με την επιθυμία να κάνουν ένα μικρό περίπατο στους δρόμους της όμορφης πόλης τους!

4. Να τρώτε ελαφριά. Νομίζω πως αυτή η συμβουλή είναι all time classic, αλλά τώρα το καλοκαίρι παίρνει και μια παραπάνω διάσταση: Ε, πώς θα βγείς με τα ψωμάκια στην παραλία;

5. Προφυλάξτε τα παιδιά από τον ήλιο. H συμβουλή απευθύνεται στους γονείς που δένουν τα παιδιά τους σε 4 πασσάλους στη ταράτσα του σποιτιού τους και τα αφήνουν να ψήνονται.

Ο κατάλογος συνεχίζεται, αν θυμηθώ κάτι παραπάνω, θα συμπληρώσω.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099