ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι μας χαλάει το καλοκαίρι home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 16/8/2002 11:01:10 μμ
Τίτλος Κάτι που με έκανε πραγματικά χάλια:
Κείμενο Πριν από κάμποσο καιρό βγήκε το "θέμα της εποχής", τα φρουτάκια. Ήταν το νέο "φάντασμα πάνω από την πόλη" που τρομοκρατούσε, καταδυνάστευε και ήταν ο νέος κίνδυνος για τους έντιμους Έλληνες πολίτες.

Η Μεγάλη Ικανή μας Κυβέρνηση, σύμφωνα με τη μέθοδο "πονάει δόντι - κόβω κεφάλι" ψήφισε έναν εντελώς παράλογο νόμο με τον οποίον απαγορεύει όοοολα τα Video Games γενικότερα.Ανοίγω παρένθεση:
Στο PC Master του προηγούμενου μήνα διάβασα ένα γράμμα αναγνώστη που προσπαθούσε να αναλύσει το νόμο αυτό. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έγινε μια διόρθωση στο νόμο, σύμφωνα με την οποία, "απαγορεύονται τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά παίγνια σε κάθε δημόσιο και ιδιωτικό χώρο". Αν κάποιος ερμηνεύσει το νόμο κατά γράμμα θα διαπιστώσει πως τελικά απαγορεύεται να παίζουμε Video Games ακόμα και στο σπίτι μας!! Ξεχάστε λοιπόν τα PC Games ή το Playstation!
Δεν είναι αυτό όμως το θέμα που ήθελα να αναφέρω, οπότε κλείνω την παρένθεση.Στο Κιάτο υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα μαγαζί που λέγεται "Μεσόγειος". Το μαγαζί αυτό είναι τεράστιο και δυόροφο. Στον πρώτο όροφο είχε Arcade Games και μπιλιάρδα, ενώ στο δεύτεο όροφο Bowling.
Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα όταν πριν 2 μέρες πήγα να "ρίξω λίγο τσίγκο" πως όλα τα video games είχαν αποσυρθεί!
Η μεγάλη αίθουσα με τα Arcade ήταν εντελώς άδεια και στη θέση τους υπήρχαν δύο ποδοσφαιράκια, αυτά με τα χερούλια, αυτά δηλαδή που έπαιζαν όταν ήταν μικροί οι πατεράδες μας!!
Κατάφεραν δηλαδή να μας γυρίσουν 50 χρόνια πίσω!

Το μαγαζί αυτό το επισκεύτομαι πολλά χρόνια τώρα, από την περίοδο που πήγα λύκειο. Νοιώθω πολλές φορές πως έχω βοηθήσει, με τόσα φράγκα που έχω ταϊσει τα μηχανήματα, στην ανάπτυξή του. Και τώρα διαπιστώνω πως "διά την εξυγίανσιν της οικονομίας μας" δε πρόκειται να ξαναπαίξω παιχνίδια που έχω αγαπήσει!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099