ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 13/5/2003 6:39:29 μμ
Τίτλος Κρίμα
Κείμενο που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δικαιολογούν τον ρατσισμό ως επέκταση του ποδοσφαιρικού οπαδισμού, που υποστηρίζουν τις μεθόδους και την αντίληψη περί ποδοσφαίρου ανθρώπων όπως ο Τσουκαλάς, που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν μπάλα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και για να κάνουν καζούρα στους αντιπάλους, αλλά για να ρίξουν ξύλο και φωτοβολίδες σε αντίπαλους παίκτες και φιλάθλους, για να πλακωθούν με την αστυνομία και για να σπάσουν μαγαζιά και αυτοκίνητα.
Κρίμα που υπάρχουν και άνθρωποι που επισκέπτονται αυτό το χώρο οι οποίοι ασπάζονται αυτές τις απόψεις και αυτές τις τακτικές.
Δυστυχώς αποτελούν κοινωνικό φαινόμενο και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον δεν είναι στην αυλή του γείτονα, αλλά έχουν μπει και στη δική μας. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι έχουν απαγορεύσει σε όλους τους υπόλοιπους να μπορούν να πάνε στο γήπεδο και να δουν άφοβα ένα παιχνίδι, να μην μπορούν να πάρουν εισιτήρια αν δεν είναι μέλη "συνδέσμων", να μην μπορούν να πάνε στο γήπεδο σαν ελεύθεροι άνθρωποι, αλλά σαν γίδια υπό την καθοδήγηση των γιδοβοσκών τους. Κρίμα γιατί όσες φορές κι αν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή όποιος άλλος, όσες τριάρες, τεσσάρες ή πεντάρες πέσουν σε ντέμπυ, δεν πρόκεται να αλλάξει τίποτα από όλα αυτά.
Δυστυχώς κάθε Τρίτη ή Τετάρτη θα βλέπουμε μπάλα με το κύαλι (ή με την τηλεόραση, το ίδιο είναι) και κάθε Σάββατο ή Κυριακή θα βριζόμαστε για το ποιός έστησε περισσότερα παιχνίδια.
Όσο έχουμε τέτοια φίδια στον κόρφο μας που πίσω από το ποδόσφαιρο βλέπουν άλλα πράγματα πέραν του παιχνιδιού, της νίκης ή της ήττας, της καζούρας και της χαράς θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και λιγότερο ανεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099