ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 24/2/2003 3:13:13 μμ
Τίτλος Όλα σχετικά είναι
Κείμενο Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ απόλυτα ότι η ενέργεια του Καρεμπέ είναι καταδικαστέα, για παίκτη και προσωπικότητα του επιπέδου του.
Παρόλ' αυτά θεωρώ ότι είτε ο Καφφές είτε ο Κύπριος, είτε και οι δυο, πρέπει να του είπαν κάτι που τον έθιξε ιδιαίτερα, και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις τους όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο Tassos. Αυτά περί Αντριάννας δε νομίζω ότι ισχύουν. Μάλλον τα περί χρώματος είναι σωστά. Όπως και νάχει όμως δε νομίζω ότι πρέπει να μας κάνει τόση έκπληξη το γεγονός. Τόσα και τόσα ονόματα έχουμε δει να κάνουν αντίστοιχα. Θυμηθείτε Φέλερ-Ράικαρντ, Καντονά κλπ. Ακόμα και τον Ολισαντέμπε εγώ τον "δικαιολογώ", εν μέρει, άσχετα με το ότι έπρεπε να τιμωρηθεί. Στη μπάλα βγαίνουν ένστικτα και αυτό ισχύει για όλους, ακόμα και για τους πιο επαγγελματίες.
Θέλω όμως να επισημάνω και κάτι άλλο. Στο Χαριλάου είδαμε κάτι που είχαμε συνηθίσει να συμβαίνει μόνο με τον Ολυμπιακό ως τώρα. Ο βάζελος να κερδίζει δικαιότατα (3 φάσεις-3γκολ, χωρίς να παίξει μπάλα και πάλι) και τα Αρειανά να κάνουν επεισόδια για να ξεκ..λώσουν. Μέχρι τώρα μας λέγανε ότι αυτά γίνονται γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος από την παράγκα του Κόκκαλη και τον πνίγει η αδικία. Συμφωνούσαν δε και οι κατά καιρούς προπονητές των "αγανακτισμένων" ομάδων(Αναστασιάδης, Φοιρός, Γκέραρντ, Κυράστας, Μαρκαριάν βεβαίως βεβαίως) και παίκτες(Ντέμης, Κασάπης, Φύσσας) και παράγοντες με προεξάρχοντα τον Φιλιππίδη βεβαίως βεβαίως. Τώρα? Τώρα τι θα μας πει ο Φιλιππίδης? Θα δικαιολογήσει την αγανάκτηση για την εύνοια του βάζελου σε προηγούμενα παιχνίδια ή θα υποστηρίξει το δίκαιο και αυτονόητο, ότι ο ΠΑΟ είναι το λιγότερο 2 κλάσεις καλύτερος από τον Άρη, ότι αυτό φάνηκε (έστω σαν αποτέλεσμα) στο γήπεδο, συνεπώς τα επεισόδια είναι αδικαιολόγητα? Κι ο αντικειμενικός Θωμαϊδης τι θα μας πει στη Δίκη του? Ότι τα καήμενα τα παιδιά του Άρη, αφού ξεμπέρδεψαν με τη μια παράγκα, τώρα αγωνίζονται να γκρεμίσουν και την άλλη, γιατί τους πνίγει το δίκιο ξανά?
Dennis, περιμένω σχόλιό σου.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. DeNnNiS Λοιπόν 24/2/2003 4:06:48 μμ
. . Tassos apo o,ti eipan... 25/2/2003 8:01:53 πμ
. . . DeNnNiS Κοίτα 25/2/2003 11:01:04 πμ
. . . . Tassos nai alla... 25/2/2003 11:21:09 πμ
. . . . . DeNnNiS Μα τώρα 25/2/2003 5:28:47 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099