ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Tassos
Αποστολή 4/3/2003 8:03:36 πμ
Τίτλος tade efi antonis panoutsos...
Κείμενο Ο "κύριος" Αντώνης Πανούτσος έγραψε στο ΒΗΜΑ τα ακόλουθα για τον Νίκο Γόδα, εναν αντιστασιακό που όταν πήγαν να τον εκτελέσουν οι Γερμανοί το μόνο που ζήτησε ηταν να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα...

"Στην εκδήλωση γα τον Ενιαίο Ολυμπιακό ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είπε την ιστορία με τους τέσσερις νεαρούς αντιστασιακούς. Είχαν συλληφθεί από τους Γερμανούς και τους είχαν στον τοίχο για εκτέλεση.

Η ιστορία πάει στο περίπου ότι ο καθένας είχε μία επιθυμία. Ο πρώτος ζήτησε να του δέσουν τα μάτια. Ο δεύτερος, ας πούμε, μια μελόντικα. Ο τρίτος ένα κινητό να στείλει ένα τελευταίο SMS στους γονείς του. Και ο τέταρτος και καλύτερος μια φανέλα του Ολυμπιακού.


* Ο στυγερός αλλά και καλόκαρδος γερμανός εκτελεστής έστειλε έναν στρατιώτη σε μια μπουτίκ της Θρύλος ΑΕ και γύρισε πίσω με τη φανέλα. Από το περίμενε ο πρώτος με τα δεμένα μάτια είχε χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας και φώναζε τον αξιωματικό «Τζέλα». Ο δεύτερος με τη μελόντικα είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Μάτσα. Ο τρίτος από τα πολλά SMS έστελνε συνέχεια μηνύματα στους γονείς του, αυτοί από την αγάπη τους δεν μπορούσαν να του πουν σταμάτα, από τον λογαριασμό καταστράφηκαν οικονομικά και κατέληξαν καταδότες και δωσίλογοι. Οσο για τον τέταρτο με τη φανέλα ο στρατιώτης πήρε XXL, αυτό ήταν σαν τον Γήτα, το εκτελεστικό απόσπασμα δεν μπορούσε να κρατηθεί από τα γέλια και ώσπου να τον σκοτώσουν πυροβολούσαν μισή μέρα. Τέλος πάντων, κάπως έτσι πάει η ιστορία, στον Ενιαίο Ολυμπιακό τους άρεσε και όλοι χειροκρότησαν (όχι επειδή τους εκτέλεσαν αλλά επειδή ο ένας φορούσε τη φανέλα)".

Τα σχόλια δικά σας...δεν έχει όμως πολύ "χιούμορ";;;
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. DeNnNiS Τραβηγμένο όντως 6/3/2003 12:54:27 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099