ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 21/3/2003 3:57:47 μμ
Τίτλος Μα αυτό σου λέω
Κείμενο Ότι ακριβώς εμείς δεν κάναμε ποτέ (εκτός του 96 με τον Άγιαξ που το λέω μόνος μου) αυτό που κάνετε και εσείς και όλοι οι άλλοι κάθε φορά που χάνει ο Ολυμπιακός.
Όσο για το ποιος μπορεί να σου την πει, για το συγκεκριμένο θεσμό μπορούν να σου την πουν και οι γαύροι και οι αεκτζήδες και τα μπαόκια ακόμα, γιατί και οι 3 έχουν πάει στους 8 του UEFA και παραπάνω από μια φορά.
Τώρα το ποιος ντροπιάζει την Ελλάδα είναι σχετικό. Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι το κάνει ο γαύρος. Εγώ έχω χίλια επιχειρήματα για να υποστηρίξω ότι την ντροπιάζει ο βάζελος. Αν θες όμως την γνώμη μου, πιστεύω ότι κανένας επαγγελματικός σύλλογος δεν μπορεί να ντροπιάζει την χώρα όπου έχει την έδρα του, όπως καμιά επιχείρηση δεν ντροπιάζει τη χώρα όπου έχει τα γραφεία της, όταν δεν πηγαίνει καλά στις επενδύσεις της ή στο χρηματιστήριο π.χ.
Εγώ ντροπή για την Ελλάδα αισθάνομαι μόνο όταν βλέπω το τσίρκουλο της Εθνικής ή το ΟΑΚΑ γεμάτο Αλβανούς που καίνε σημαίες σε αγώνα μεταξύ μας. Και αν παρακολουθείς διεθνώς το ποδόσφαιρο θα έχεις δει ότι το ίδιο συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Καθρέπτης του ποδοσφαίρου κάθε χώρας είναι μόνο η Εθνική της, να το παραδεχτούμε επιτέλους γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Στο τελευταίο 21/3/2003 4:26:54 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099