ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 10/4/2003 8:55:40 πμ
Τίτλος Αγαπητέ φίλε Τάσο
Κείμενο Οι απορίες που διατύπωσα ήταν αθλητικού σχολιαστή και όχι δικές μου.
Τον χαρακτηρισμό "κότες" τον ανταπέδωσα σε εσάς και μάλιστα στον πρόεδρό σας που ξεκίνησε όλη την υπόθεση δημιουργίας έντασης και εντυπώσεων πριν το ντέρμπυ, όχι ασφαλώς τυχαία.
Ούτε κομπλεξικό σε χαρακτήρισα, ούτε σε ατομικό επίπεδο αναφέρθηκα. Καλά θα κάνεις να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου, γιατί με τον τρόπο αυτό φανερώνεις το επίπεδό σου και αυτό ίσως να προσβάλει αρκετούς φιλάθλους του Ολυμπιακού (όπως τους προσβάλει και ο πρόεδρός τους). Η αντιπαράθεση θα πρέπει να παραμένει σε αθλητικά πλαίσια στο γήπεδο και να περιορίζεται στα όρια της πλάκας και της "φιλικής" κοροϊδίας. Αν εσύ θέλεις να βρίζεις και να προκαλείς μπορείς να το κάνεις όσο θέλεις. Μπορώ να απαντήσω στους χαρακτηρισμούς σου, όμως θα προτιμήσω να μην το κάνω και θα συνεχίζω να σε κοροϊδεύω για την ομάδα σου όποτε αυτή ξεφτιλίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα ή όποτε στήνει διαιτησίες και αποφάσεις αθλητικών δικαστών. Δυστυχώς συμπεριφορές όπως η δική σου είναι αυτές που προκαλούν επεισόδια και ξυλοδαρμούς, που φανατίζουν και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, επίσης, αυτοί που προκαλούν αυτό το κλίμα έντασης και φανατισμού, είναι εκείνοι που βγαίνουν αλώβητοι και αφήνουν άλλους να τρώνε το ξύλο για λογαριασμό τους. Αν συνέβαινε αλλιώς, ίσως να είχαν εκλείψει οι θρασύδειλοι και οι προβοκάτορες.
Πανηγύρισε για τους 65 βαθμούς σου και άσε μας να απολαμβάνουμε το θέαμα που προσφέρει η ομάδα σου εντός και εκτός γηπέδων!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos agapite file tasso 10/4/2003 11:23:01 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099