ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 3/6/2003 2:51:18 μμ
Τίτλος Αγαπητέ συνονόματε,
Κείμενο Μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω τεκμηριωμένα,κρίνοτας από το ύφος της απάντησής σου,γιατί σε κάτι άλλους που απευθύνονται με χυδαιότητες σε εμένα ή τον Τάσο, θα απαντήσω όπως τους αρμόζει.
Λοιπόν, για τα θέματα ομάδων, ούτε εγώ θα κάνω καμία αναφορά, γιατί ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί όλη τη χρονιά, ούτε σε θυμάμαι να γράφεις γενικότερα σε αυτό το forum και κυρίως γιατί θεωρώ υποτιμητικό για κάθε γαύρο να ασχολείται με οπαδούς μικρομεσαίων ομάδων όπως η δική σου, πάντα κατά τη δική μου κρίση.
Θα απαντήσω όμως στο θέμα χαρακτηρισμών. Κατ'αρχήν τα "πεθαμένοι" και "ανύπαρκτοι" φυσικά και αναφέρονται στις ομάδες που υποστηρίζετε και όχι στον καθένα από εσάς προσωπικά, μου κάνει, δε, τεράστια εντύπωση, πώς δε μπορείς να το ξεχωρίσεις και προσβάλλεσαι. Σε ξέρω και από χθες για να γνωρίζω αν είσαι ανύπαρκτος ως προσωπικότητα? Δηλαδή, θέλεις να κάτσουμε να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες? Με την ίδια λογική τότε, όταν εσείς μιλάτε για τσάτσους του Κόκαλη εδώ μέσα, εγώ πρέπει να το παίρνω προσωπικά και να θεωρώ ότι αναφέρεσαι σε εμένα που επίσης δε με ξέρεις ούτε στο ελάχιστο? Γήπεδο έχεις πάει ποτέ? Όταν βρίζει η μία κερκίδα την άλλη, εσύ θεωρίς ότι αναφέρονται αποκλειστικά σε σένα ή την οικογένειά σου? Αν, είναι έτσι, κανονικά πρέπει να πάρεις το μυδράλιο και να τους καθαρίσεις έναν-έναν. Χωρίς να μακρυγορήσω λοιπόν, θεωρώ αστήρικτες 100% τις κατηγορίες σου, αλλά παρόλ' αυτά ξανατονίζω το προφανές, ότι οι χαρακτηρισμοί δεν αναφέρονται σε εσένα προσωπικά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν τους παίρνω πίσω, αφού δεν τους θεωρώ προσβλητικούς για το άτομό σου, όπως το ίδιο έκανα μέχρι τώρα και για τον εαυτό μου. Αντίθετα, αυτά που λες σε μένα, κοίτα να τα πείς σε κάτι άλλους εδώ μέσα, που χρησιμοποιούν ύβρεις κατά κόρον.
Α, όσον αφορά τα "στοιχεία μου", έχω δώσει απάντηση προ πολλού επί του θέματος, ψάξε βρες την γιατί βαριέμαι να γράφω συνέχεια τα ίδια.
Φιλικά
Λαϊκή Δεξιά
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099