ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας gbenec
Αποστολή 4/6/2003 2:53:08 μμ
Τίτλος ======ΝΥΓΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ======
Κείμενο Αγαπητέ a_h174,

εκ μέρους της Ομάδας (πενιχρής) Σύνταξης του ΝΥΓΜΑτος σε παρακαλώ να μην απευθύνεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς οποιοδήποτε άλλο μέλος της παρέας του site.

Το ΝΥΓΜΑ εδώ και πάνω από οκτώ χρόνια αποτελεί χώρο ελεύθερης έκφρασης, ανταλλαγής και αντιπαράθεσης απόψεων, εποικοδομητικού μα και έντονου διαλόγου. Σε καμία περίπτωση (μέχρι σήμερα), είτε στο ομώνυμο περιοδικό που εκδιδόταν το διάστημα 1994-1997, είτε στο nygma.gr δεν χρειάστηκε να επέμβει κανείς από εμάς για να "μαλώσει" ή να λογοκρίνει κανέναν, πρώτον επειδή δεν πιστεύουμε σε τέτοιες μεθόδους, δεύτερον επειδή πιστεύουμε πως η οικογένεια του ΝΥΓΜΑτος αποτελείται από ανήσυχους και έντονα σκεπτόμενους ανθρώπους που δεν χρειάζονται "νταντά" και τελευταίον επειδή στην τελική δεν έχει υπάρξει ποτέ θέμα προσβολής ή εμπάθειας!

Σε παροτρύνουμε να συνεχίσεις την ενεργό συμμετοχή σου στα FORUM και στις άλλες ενότητες του site (περιοδικό, chat rooms κτλ), δίχως όμως να χρειάζεται ακόμα και άλλα μέλη να επισημαίνουν αγενείς τρόπους συμπεριφοράς...

ΥΓ. Διαπιστώσαμε με χαρά πως σε μεταγενέστερα posts κι εσύ αλλά και οι άλλοι συνομιλητές σου παραδεχτήκατε πως σε κάποια μεμονωμένα σημεία παρεκτραπήκατε. Το γεγονός αυτό απλά αποδεικνύει τα όσα έγραψα παραπάνω σχετικά με την ποιότητα και το επίπεδο των μελών του ΝΥΓΜΑτος.

Φιλικά,
Για το ΝΥΓΜΑ

gbenec
webmaster@nygma.gr
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Kostakis Συγγνώμη κύριε Μπενέκο... 4/6/2003 3:58:07 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099