ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 6/6/2003 4:15:57 μμ
Τίτλος Άκου ρε ΤΖΙΜΥ τότε,
Κείμενο μια που δε σ' αρέσει το "Τζιμάρας". Το αν χρειάζομαι υπερασπιστή ή συνήγορο το έχω αποδείξει προ πολλού εδώ μέσα και όχι μόνο σε αυτό το forum, αλλά και σε άλλα, άσχετα με τα αθλητικά. Κι αν δε θέλω να απαντάει ο Tassos και ο κάθε Tassos για πάρτη μου, μπορώ να το λύσω μόνος μου το ζήτημα, οπότε μάλλον εσύ παριστάνεις το δικό μου υπερσπιστή με αυτά που λες σε εκείνον.
Αν παρόλ' αυτά θες να μιλήσω για τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, αν και κάνει το λάθος να εξακολουθεί να ασχολείται με οπαδό "μικρομεσαίας, κακόμοιρης,πεθαμένης,ομάδας" (οκ τώρα?, για να μην έχουμε τα ίδια πάλι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κλπ). Αν, δε, καθόμουνα να σου απαντήσω, θα είχα και ακόμα περισσότερα να σου πω. Δεν πρόκειται όμως να με βάλεις στην παγίδα να μην τηρήσω αυτό που έγραψα.
Και δύο διευκρινίσεις. Πρώτον, το "μικρομεσαίος" αναφέρεται στη δική σου ομάδα και όχι στον βάζελο. Αυτός, παρ' όλη την βρώμικη ιστορία του, είναι ο μοναδικός μου αντίπαλος στην Ελλάδα. Για το ΑΕΚάκι, και το "μεσαία" ίσως να πέφτει πολύ, αν λάβει κανείς υπ'όψιν του, τόσο τους τίτλους και τις νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια, όσο και το γλαφυρότατο άρθρο που σας έδωσε να διαβάσετε ο Τάσος και που αποτυπώνει άριστα την αλήθεια για την ομάδα σου. Μπροστά στο Θρύλο, λοιπόν, είστε πολύ μικροί, μπροστά σε Ιωνικό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, ΟΦΗ, Ηρακλή, Ξάνθη κλπ είστε μεγάλοι, άρα το "μικρομεσαίος" μια χαρά σας πέφτει.
Δεύτερον, θα εξακολουθήσω να μη σου απαντάω σε αθλητικά, κατ' αρχήν μέχρι να πειστώ ότι μπορείς να συζητήσεις χωρίς ατυχείς εκφράσεις τύπου "σκάσε" και τα συναφή. Και επιπλέον, επειδή για την ώρα δε σε παίρνει να μιλάς για τίποτα. Όχι ότι πρόκειται και να σε παίρνει κάποτε, γιατί μόνο αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα για καμιά 30αριά χρόνια μπορεί να με φτάσεις σε τίτλους και σε νίκες. Αλλά έστω κι έτσι, ξεκίνα να ξαναμιλάς με την έναρξη της καινούριας χρονιάς καλύτερα. Ως τότε εγώ θα σου θυμίσω το ρητό των Αμερικανών για τον πρωταθλητισμό " Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα". Σκέψου η ΑΕΚ, που είναι η αιώνια τρίτη και μικρομεσαία.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Υ.Γ. Χαίρομαι αν δεν είσαι στη FLORIGINAL. Φαίνεται όμως να είσαι επηρεασμένος από τις πρακτικές της. Μακάρι να κάνω λάθος.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Kostakis Προς αποκατάσταση της αλήθειας... 9/6/2003 12:55:15 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099