ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 30/10/2002 10:31:55 πμ
Τίτλος Πρόεδρε άλλαξε τακτική
Κείμενο Ο Ολυμπιακός ως αναμενόταν έχασε χθες από τη Λεβερκούζεν. Έκλεισε λοιπόν η περίοδος η δύσκολη για την οποίο ο Πρόεδρος επέλεξε την αλλαγή προπονητή με τις μέγιστες δυνατές απώλειες. Ας πάρει πλέον τις αποφάσεις του ο Πρόεδρος που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να κινηθούν στους εξής άξονες:

1) Άμεση τοποθέτηση του οριστικού προπονητή, είτε τον λένε Κάτανετς είτε τον λένε Αλέφαντο είτε τον λένε δεν ξέρω κι εγώ πως, ο οποίος θα πρέπει να είναι ο απόλυτος άρχων της ομάδας, τουλάχιστον για 3 χρόνια. Είναι σαφές ότι ακόμα και με το Ρε-Τάκη - ο οποίος εδώ και 2 καλοκαίρια έφευγε ή γινόταν βοηθός του μεγάλου προπονητή που ερχόταν από έξω - η ομάδα είχε κάποιο τρόπο ανάπτυξης. Με την απομάκρυνσή του και την ανάληψη καθήκόντων σε συνθήκες πανικού από το συμπαθή Γιάννη Κόλλια, ακόμα κι αυτό εχάθη, κι ο Ολυμπιακός εδώ και 3 αγώνες δυσκολεύεται να κάνει έστω και μια επίθεση.

2) Επιτέλους ας ρίξουν για λίγους μήνες στον πάγκο τον Ελευθερόπουλο. Από το ματς με τη Γιουβέντους και πέρα, έχει αποκτήσει σερί στις γκέλες σε ευρωπαϊκούς και μη αγώνες, με ρυθμό 2-3 σοβαρά λάθη ανά αγώνα. Όταν οι αμυντικοί αισθάνονται ότι μπορούν να φάνε γκολ από το πουθενά, τι να περιμένεις μετά για αμυντική λειτουργία της ομάδας, ακόμα κι αν το θέμα του σέντερ μπακ δεν έχει ουσιαστικά λυθεί. Έκαναν μια επένδυση με τον Κατεργιαννάκη και δεν του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί ούτε για 2-3 μήνες. Λες και είναι κανένα ταλέντο και περιμένουν να ψηθεί. Είδαμε πώς ψήνουν και τον ταλαντούχο Κλεόπα Γιάννου.

άντε να δούμε
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. Tassos gnosto to mellon... 30/10/2002 1:40:22 μμ
. . skotro Nai men alla 30/10/2002 2:58:26 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099