ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 30/10/2002 2:58:26 μμ
Τίτλος Nai men alla
Κείμενο Σωστά τα περι Ελέ, συμφωνώ και επαυξάνω. Το ίδιο ισχύει και για τους κολητούς του Ανατολάκη και τον πάλαι ποτέ Γεωργάτο, ο οποίος όμως φαίνεται έμαθε πολλά στην Ιταλία καθώς πλέον είναι πιο σοβαρός.

Όμως για το θέμα επιθετικού, αμυντικού, μέσου και δε συμαζεύεται δε συμφωνών. Πιστεύω ότι στο θέμα της επίθεσης, Χούτος, Αλεξανδρής και Άλβες (3) φθάνουν για φέτος. Από κει και πέρα έχεις τον Τζιο για κρυφό κυνηγό (λίγο πιο πίσω πρέπει να παίζει από το φουνταριστό και ποτέ μόνος του μπροστά), το δε Πίπη πρέπει να τον πουλήσει το συντομότερο.

Στο κέντρο έχεις Ζέτερ, Καρεμπέ, Νινιάδης. Άρα ούτε το δεκάρι είναι που σου λείπει.

Στη δε άμυνα έχεις φέτος - εκτός του Ελ Παλτόν, τον οποίο έχουμε βγάλει άχρηστο ενώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη - τον Έντου, Τον Κωστούλα και τον Άτζα. Οπότε με κατάλληλο στήσιμο και με κύριο τον Έντου είσαι σχετικά καλά.

Και ερχόμαστε στο ερώτημα γιατί δεν απειλέί ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια. Απάντηση απλή: αν παίζεις με από έναν έως μισό επιθετικό, ο αντίπαλος έχει εύκολη δουλειά. Απλώνει όλους τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο και πήζει το σύστημα. Αν μάλιστα τρως και γκολ από εκεί που δε φαίνεται, έχεις και άμυνα σε μόνιμο πανικό.

Απλά είναι τα πράγματα, απλώς πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Υπάρχουν ομάδες με πολύ χειρότερο δυναμικό παιχτών που δεν κάνουν τα δικά μας λάθη και παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα στην ευρώπη.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099