ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας gbenec
Αποστολή 8/11/2002 6:29:22 μμ
Τίτλος Φενέρ - ΠΑΟ
Κείμενο Στην Κωνσταντινούπολη ο παρατηρητής διαιτησίας ήταν Αυστριακός. Και ως γνωστόν, η Αυστρία διεκδικεί και αυτή τη διοργάνωση του ΕΥΡΩ 2008. Μάλλον θα έχει συντάξει αρκετά λεπτομερή και αυστηρή έκθεση ο τυπάκος, λοιπόν, σχετικά με τις δραστηριότητες των Ελλήνων και Τούρκων "φιλάθλων" στην εξέδρα...

Στη ρεβάνς της Πέμπτης στην Ελλάδα ο παρατηρητής διαιτησίας θα είναι Ολλανδός. Και ως γνωστόν η Ολλανδία κυνηγάει την Ελλάδα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ όντας 7η. Κάτι μου λέει πως θα είναι εξίσου αυστηρός με τα όποια έκτροπα συμβούν εντός αγωνιστικού χώρου.

Όσο για τα εκτός αγωνιστικού χώρου, η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να μας στείλει και παρατηρητή ασφαλείας (!)...

Τα όσα είδαμε στο ματς της Πόλης και τα όσα επακολούθησαν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, μόνο με παιχνίδι δεν έχουν να κάνουν. Το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με το πολύ σοβαρό θέμα της πρόκρισης του ΠΑΟ στον επόμενο γύρο και όλοι πιπιλάνε την καραμέλα του "δεν ξέρω τι θα γίνει αν προκληθούμε από τους ΄κωλότουρκους που θα τολμήσουν να έρθουν στη λεωφόρο".

Δεν λέω, μπορεί κι εγώ να θέλω να ανοίξω στα δύο το χοντροκέφαλο του απόγονου του Μωάμεθ που ανήρτησε το πανό του καβαλάρη - εκπορθητή μέσα στο γήπεδο λίγο πριν αρχίσει ένα κατά τα άλλα ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού ευρωπαϊκού θεσμού, όπως το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μπορεί κι εγώ να θέλω να πω δυο φωνήεντα στον μετριοπαθή και λόου προφάιλ Υπουργό των Εξωτερικών μας, όπως και στους λοιπούς γραβατωμένους που σουλατσάρανε στο ταρτάν του γηπέδου της Πόλης την ώρα που αφηνιασμένοι Έλληνες και Τούρκοι κάφροι ανταλλάσσανε καρέκλες, πέτρες, μπουκάλια νερό με ξυραφάκια και άλλα σουβενίρ.

Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνω πιο γύφτος και από τους γύφτους, πιο κάφρος και από τους κάφρους, πιο ζώο και από τα ζώα, με όλη τη συμπάθεια προς τις φυλές και τα τετράποδα... Αν μη τι άλλο, ας φωνάξουμε και ας βοηθήσουμε με πάθος και φανατισμό τη δική μας ομάδα να προκριθεί κόντρα στην τουρκική, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες δεν έχουν θέση σε ένα ματς, υπάρχουν οι Ειδικές Δυνάμεις, τα Σώματα Εθνοφυλακής και πολλοί άλλοι τρόποι για να εκδηλώσουν τον "πατριωτισμό" τους οι όποιοι "φανατικοί φίλαθλοι" της μίας ή της άλλης χώρας.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099