ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 15/11/2002 10:50:51 μμ
Τίτλος Είστε λίγοι και μικροί
Κείμενο Κατ'αρχάς είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας σου το γεγονός ότι δεν ήθελες να δεις ποδόσφαιρο χτες το βράδυ, αλλά κλωτσοπατινάδα, ξύλο και επεισόδια. Ισως αυτός να ήταν και ο λόγος που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για "μαζική" συμπαράσταση εναντίον των Τούρκων, για να πέσει ξύλο, να ανοίξουν κεφάλια και να γίνει τζερτζελές εκτός γηπέδου. Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αθλητικές εκπομπές, δεν είναι μόνο οι "φίλαθλοι" του Ολυμπιακού που προκαλούν επεισόδια, αλλά όποτε γίνονται επεισόδια γίνονται όταν η μια ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Τυχαίο είναι αυτό ή φανερώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το ποδόσφαιρο και την αδυναμία σας να παραδεχτείτε την ανωτερότητα του αντιπάλου;
Δεν κάνω κηδεία με ξένα κόλυβα πικραμένε γαύρε. Έχω κάνει πολλές κηδείες στο παρελθόν με δικά μου κόλυβα. Στην Γκέτεμποργκ, στη Γιουβέντους (και όχι άπαξ!) στην Άρσεναλ, στον Αγιαξ, στο Αμβούργο, στη Φέγενορτ (του Γκούλιτ), στην Μπάρτσα. Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν είμαστε χαιρέκακοι, απλώς είστε τόσο μεγάλο τσίρκο που όποτε παίζετε στην Ευρώπη είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε πολλά γκολ, τον Ελευθερόπουλο να μοιράζει ασίστ και τα δίχτυα σας γεμάτα. Και όλα αυτά με διαιτησία ορισμένοι από την UEFA και όχι από τους Μητρόπουλους και τους λοιπούς τσάτσους του Σωκράτη.
Θα κλείσω υπενθυμίζοντάς σου ότι δεν κρυβόμασταν. Μέχρι τον Απρίλιο βλέπαμε MEGA, ή μήπως το ξέχασες; Μας χάλαγε που βλέπαμε φέτος την ομάδα μας να μην παίζει όπως πέρσι.
Άντε και καλά σαράντα...
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos e, oxi kai ligoi... 16/11/2002 1:10:04 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099