ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 31/1/2003 4:45:23 μμ
Τίτλος Προς τι η διαμαρτυρία;
Κείμενο Όχι ότι είμαι ο αρχισυντάκτης, δεν υπάρχει άλλωστε, όποιος γράφει ακούγεται χωρίς παρεμβάσεις, αλλά δε καταλαβαίνω τι περιμένεις; Μπορείς ευχαρίστως να ανοίξεις μία συζήτηση για τον ΠΑΣ όπως ήδη έκανες και μπορείς ακόμα να μας στείλεις και ένα άρθρο αν θες να αναπτύξεις το θέμα.
Στο προκείμενο τώρα. Ως φίλαθλος του ΠΑΣ μετά από τη φοιτητική μου θητεία στα Γιάννενα έχω καταλάβει τα εξής. Ο ΠΑΣ μπορεί να μη παίζει σε παιχνίδια παράγκας αλλά αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθεί τόσα χρόνια να βρει ηρεμία στα διοικητικά του. Στα οποία έχει μπλέξει κατα καιρούς όλη η πλέμπα της πόλης με φυσιολογικά άσχημα αποτελέσματα. Αν βρέθει κάποιος και διοικήσει την ομάδα σταθερα και αυτή επανέλθει στην παλιά της αίγλη και αγωνιστική κατάσταση τότε θα μπορεί να παίξει και σε παράγκες και σε εξουσίες και παντού. Και τότε θα δούμε πόσο μάγκας θα είναι κι αυτός. Μέχρι τότε είναι κρίμα μία ομάδα με τέτοια ιστορία και κυρίως τέτοιο κόσμο να μην είναι μέσα στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη αλλά να παραμένει στο παιχνίδι του ασανσέρ.
Το καλό είναι πως παραμένει μοναδική εμπειρία η παρακολούθηση ενός αγώνα μέσα στην έδρα του ΠΑΣ σε όποια εθνική κι αν αγωνίζεται και σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Y.Γ. Εντυπωσιακή (αναμενόμενα) είναι και η παρουσία του ΠΑΣ στο διαδίχτυ. Σχετικά μπορείτε να βρείτε στο πολύ καλό site για τζέδες και χαλόνια
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099